maandag 21 april 2008

Wat een heerlijk weekend!!

We zijn weer thuis na een heerlijk weekend! Het was prachtig weer en het was ook heel erg gezellig. Zaterdag zijn de kinderen wezen zwemmen, ik ben met mijn moeder en mijn zus even naar Lage Zwaluwe geweest, naar Tessa Tegendraads, een scrapbookwinkel! Weer even wat leuke papiertjes gekocht. Je kon er een fotoshoot laten maken van je kinderen, ik had Belle mee, dus dat hebben we geprobeerd... ik zeg geprobeerd, omdat het niet helemaal goed ging. Belle wilde totaal niet, moest echt heel erg huilen, en wilde alleen maar door mij of oma opgetild worden. Jammer hoor, maar gelukkig maken we zelf ook veel foto's!!
Daarna gingen de kinderen even heerlijk in de speeltuin spelen:
Op het park liepen echt overal eekhoorntjes, zo schattig, maar ze zijn wel heel snel, het lukte me haast niet om er eentje op de foto te zetten. Deze is nog het beste gelukt:
Zaterdag middag zijn we in Oosterhout naar het centrum geweest, daar was markt en hebben we heerlijk gewinkeld!
En zondag zijn we naar de Efteling geweest! Zo leuk!!! Het weer was ook echt geweldig, helaas was het daardoor wel erg druk, maar gelukkig vielen de wachtrijen mee! Sebas vind het zo ont zettend leuk om in alle achtbanen te gaan, dat hij echt niet kon wachten om naar de Bob te gaan toen we binnen kwamen. Later op de middag is hij met Leon nog alleen nog een keer naar de Bob geweest, en nog twee keer in de Pegasus, daar waren we 's morgens met zijn allen ook al in geweest. Hij vind het heel jammer dat hij nog geen 1 meter 20 is, want daardoor mocht hij niet mee in de Vliegende Hollander en in de Vogelrok... Nog even doorgroeien dus!
Op deze foto zitten Sebas en Leon, Opa, Linda en Martine (mijn zusjes) in de Bobsleebaan!!
Mara vond het ook erg leuk, en wilde toch ook best in veel dingen, maar Belle, vond er echt niets aan!! Zodra we haar uit de wagen haalde zei ze: Nee! Die zat het liefst de hele dag in de wagen, gelukkkig wilde ze wel soms even lopen, maar dan niet een actractie in hoor, dan begon ze alleen maar te huilen! Ze is dan ook nog wel erg klein...
Hieronder een aantal foto's om de sfeer weer te geven:
Om het weekend af te sluiten zijn we in het "Efteling theater restaurant: Aplaus" gaan eten, dat was echt geweldig! Daar hadden ze een lopend buffet, en ondertussen dat je zat te eten kwamen er verschillende sprookjesfiguren uit het sprookjesbos, langs de tafels en op het podium! Echt heel leuk. Ook kwam Pardoes nog langs!
Weer vond Belle het niet bijzonder leuk... van een afstand wel, maar als de poppen te dicht bij kwamen, moest ze weer erg hard huilen. Maar de ander twee hebben genoten, ze mochten zelfs mee doen op het podium!
Ik denk dat de foto's het al wel laten zien, maar voor wie het nog niet helemaal duidelijk is, wij hebben genoten!!!

4 opmerkingen:

Joke zei

Wat een leuk weekend is dit geweest. Leuke foto's ook. En zo heerlijk dat het weer ook meewerkte.

Je@net zei

Gave foto's Petra! Dat was genieten zeg!
Wat jammer dat de kleine meid niet op de foto wilde bij de winkel van Tessa!

Claudia zei

Dat ziet er zeker gezellig uit. Weer mooie fotos om mee te scrappen....

Marga zei

Wow, dat ziet er echt supergezellig uit. Zo te zien hebben de kleintjes zich prima vermaakt, en de groten ook zo te lezen :) Leuk dat je zoveel foto's laat zien, zo kunnen we een beetje meegenieten :)