zondag 27 april 2008

Hier zijn ze dan!

Ik ben gistermorgen in Leimuiden geweest om de lay-out en mijn twee kaartjes naar Anne-Marie te brengen. Ze hangen nu dus in de winkel en dan kan ik ze ook op mijn blog laten zien.
Eerst de Lay-out, ik heb het blackboard gebruikt, dat vond ik niet makkelijk, omdat ik eigenlijk de zwarte randen niet zo mooi vond passen bij het zoete papier. Maar omdat het een beetje zonde was om het gewoon te schilderen, heb ik het toch zo gelaten. Ik heb verder met zwarte inkt alle randjes gedaan, een zwarte swirl gestempeld en met een zwarte fine-liner een randje getekend. Eigenlijk vind ik het toch wel heel mooi, door de zwarte randen van het chipboard en de andere zwarte accenten, worden de kleuren wat minder flets!
Ook had Anne-Marie me nog gevraagd om iets anders met het blackboard te doen, dus ik had twee vellen zwart-wit doodlebug meegenomen, om kaartjes mee te maken. Bij de eerste heb ik nog een randje van het papier van de lay-out gebruikt, omdat ik de kleuren combinatie van zwart-wit met roze heel mooi vind.
Bij de tweede kaart wilde ik eigenlijk met mijn posca pennen het blackboard bewerken, streepjes of stipjes op de paraplu maken, maar omdat ze bij Scraptacular geen posca pennen in het asortiment hebben, mocht ik die niet gebruiken... Ik vind hem zo wat saaier, toch ook wel erg leuk geworden!
Morgen ochtend vertrekken we naar Belgie voor een midweek heerlijk centreparcs, dus op mijn volgende bericht moeten jullie wachten tot volgend weekend.
Iedereen een fijne week gewenst en tot volgende week!

5 opmerkingen:

martine zei

Wow super! De lay out had ik natuurlijk al bewonderd, maar ook de kaartjes zijn echt superleuk geworden!!

Groetjes, Martine

Tessa Tegendraads zei

ooooh wat een mooie layouts, echt super gedaan

Groetjes van Tessa

Marga zei

Mooie kaartjes! Gaaf zeg, zo in zwart/wit.
En oh wat een schattig boekje had je gemaakt, zulke schattige foto's en kleurtjes.
Nog een hele fijne vakantie hè. Veel plezier en hopelijk mooi weer.

Groetjes,
Marga

Je@net zei

Hartstikke leuke projecten Petra!! Fijne vakantie gewenst!!

Marjolein zei

Hé Petra,
Wat leuk dat ik via een blog je creaties kan bewonderen.
Ze zijn echt gaaf!
Groetjes Marjolein