maandag 7 april 2008

Album 6 bij 12 inch

Ik vertelde jullie van het weekend toch dat ik gescrapt had op een halfje, ik vind dat erg leuk, maar zat wel met het opbergen daarvan... In een groot album vond ik niet handig, er een ring van de Bind it All, aan een kant vind ik ook niet echt een goede oplossing.
Nu zag ik van de week wel een echt album ervoor, maar dat was buiten dat het erg duur was, ook nog verkeerd om zeg maar. Daar moesten de pagina's staand in terwijl ik ze liggend nu juist zo leuk vind...
Dus ik heb vanmiddag even zitten stoeien met grote pageprotecters en wat chipboard en moet je eens even kijken naar het resultaat:
Verder was er ook leuke post vandaag, mijn bestelling uit Amerika is binnen, heerlijk veel bloemetjes, ik had ze willen kopen op de beurs, maar daar heb ik ze niet kunnen vinden. Het zijn bloemen van Prima, ze heten Pres'n Petals. Ik vind ze zo leuk!!!! Gelukkig kan ik nu weer even vooruit!!

3 opmerkingen:

Marga zei

Zowee!! Wat heb je dat album netjes in elkaar gezet. Heel heel mooi, ziet er strak uit.
Heerlijk hè als je zoveel inspiratie hebt :)

Je@net zei

Super joh!! Hartstikke mooi albumpje geworden!

Frumpies world zei

Goed idee zeg, ben toevallig ook vandaag voor het eerst halfjes aan het scrappen...maar dan wel staand. En een album zelf maken is wel heel erg leuk...xxxWendy.