zondag 13 april 2008

Scrapbookqueen 2008

Ik had ook meegedaan aan de wedstrijd van het Scrapbookmagazine: scrapbookqueen 2008. Niet dat ik dacht dat ik kon winnen, maar omdat ik het nu eenmaal zo leuk vind om met wedstrijden mee te doen. En natuurlijk hoop je altijd een beetje dat je door mag naar de volgende ronde....
Maar dat is nu niet gebeurd en als ik zie welke werkstukken er nu door zijn, is dat helemaal niet zo gek!
Ik had een spread gemaakt met herfstfoto's ik was hier wel heel erg tevreden over:
En ik had een minialbum gemaakt in een doosje, over Belle's eerste stapjes, deze vond ik zelf ook erg goed gelukt.
Ach ik heb er in ieder geval twee mooie werkstukken aan over gehouden.

4 opmerkingen:

Marga zei

Nou ik vind jouw inzendingen ook super hoor. Helaas konden er maar 3 naar de volgende ronde, en ze zullen vast wel heel veel inzendingen hebben gekregen. Je hebt er in ieder geval weer een paar prachtige werkstukken aan overgehouden. Je LO's zijn weer zo mooi en dat boekje is weer super! Je bent echt de Queen van de mini albums aan het worden :)
Oh ja, en ik heb foam gebruikt met de CB... gewéldig !!! Ik ga morgen gauw nog een paar plaatjes foam erbij halen hahaha.

Joke zei

Ik vind zowel je layout als je boekje erg leuk gewordn. Prachtige foto's ook van Belle. En ja, de kans om te winnen is altijd erg klein, maar meedoen is ook altijd leuk.

Frumpies world zei

Mooi gemaakt Petra...ik heb de door mij ingestuurde lo ook net op mijn blog gezet...ach, wie niet waagt, die niet wint toch? En idd, je hebt er prachtige werkstukken aan over gehouden!!xxxWendy.

Je@net zei

Hartsikke leuke projecten Petra!!
En daar gaat het tenslotte om!