vrijdag 18 april 2008

gast designer!!!

Ik mag het eindelijk vertellen!!!Michelle van Scrapdelight heeft mij gevraagd (samen met nog anderen hoor) om als gastdesigner mee te werken aan hun nieuwsbrief voor juni. Ik ben er zo blij mee!!! natuurlijk zal ik ter zijner tijd laten zien wat ik gemaakt heb, maar voor weet ik ook nog niet heo het allemaal in zijn werk gaat. Dat geeft niet, ik vind het gewoon zo leuk dat ik hiervoor gevraagd ben. Het is maar voor 1 keertje, maar toch wel heel leuk!!! Na het weekend zal ik wel meer horen, en dan horen jullie het natuurlijk ook! Nu moet ik heel snel de koffers gaan pakken want vanmiddag vertrekken we rond een uur of drie naar Oosterhout!! Iedereen een fijn weekend gewenst en tot maandag!!!

5 opmerkingen:

Frumpies world zei

Van harte gefeliciteerd meis!! Gaaf hè, nu zijn we eenmalig een keer "collega's", haha...Heel veel plezier dit weekend, xxxWendy.

Claudia zei

Hartstikke leuk Petra! Ik las het vandaag toevallig. Veel plezier!!! (ook in Oosterhout)

Sylvia zei

Hoi Petra,

Ik las toevallig je blog. Leuk was het afgelopen zaterdag bij de Make and Take dag! Ik was het wel zat aan het eind maar het was super gezellig! Das toevallig dat je gevraagd bent door Scrapdelight, ik ook!! iK vind het echt super gaaf!! Tot gauw in Leimuiden
groetjes Sylvia

Marga zei

Yesss!! Wat leuk joh :) Het verbaast me eigenlijk niets hoor, je maakt zulke prachtige dingen! Ben erg benieuwd naar je volgende creaties.
Een heel fijn weekend nog, het wordt prachtig weer dus daar zal het niet aan liggen :)

Claudia zei

Hoi

jullie zullen vast wel een gezellig weekend hebben....maar ik wil even laten weten dat ik je ook ingeschreven heb voor de SA forumdag!!

Groetjes, Claudia