zaterdag 12 april 2008

Het was leuk!!!

Vandaag was de make en take dag bij Scraptacular, ik heb genoten!!! Het was erg leuk leuk leuk! Ik heb de hele dag geholpen bij de make en takes, de mensen uitleggen en helpen bij het maken van het miniboekje! Iedereen vond het een super boekje, dat was het ook!!! Ik heb helaas geen foto's gemaakt, maar ik kan morgen wel proberen om een foto te uploaden uit de werkbeschrijving die ik heb ontvangen.
Edit: Het is gelukt om een foto te plaatsen!!!!
Het was gezellig druk in de winkel, ik vond het leuk om Claudia te ontmoeten.
Echt super om zo een make en take dag van de andere kant mee te maken, ik hoop dat er gauw nog eentje gepland wordt, ik wil weer graag helpen! Natuurlijk heb ik ook veel nieuw papier mee genomen, ik kon het natuurlijk weer niet laten.. ook hiervan moet ik jullie de foto even schuldig blijven, ik zal mijn best doen om ook deze morgen even te plaatsen. Fijne zondag alvast!
Bij deze alvast de foto's van mijn aankopen, ik heb 3 prachtige papierlijnen meegenomen, met bijpassend cardstock:
En nog wat andere kleuren cardstock, daar had ik echt bijna niets meer van:-), verder nog wat lintjes en zo'n mooie Hambly screen print, mat kaders!
Ik ga morgen heerlijk zitten scrappen, dat begrijpen jullie wel!!

6 opmerkingen:

Marga zei

Ohhh wat een leuk boekje, zo schattig. En dat papier... vooral die op de onderste foto vind ik prachtig. En daar weet jij wel raad mee :) Ben benieuwd naar de resultaten straks.

Fijne zondag nog hè :)

Ingrid zei

Leuk om te horen dat het een geslaagde dag was. Enne...leuke spullen heb je weer gekocht. Veel scrapplezier vandaag. :-))

Je@net zei

Oooh, wat een leuk boekje!! Vind het papier dat gebruikt is ook zooo lief!
Leuke aankopen heb je gedaan! Veel plezier ermee!

Martine zei

Quote:

Ik zie trouwens dat het je gelukt is om een foto-tje te plaatsen als je een berichtje bij iemand plaats. Goed van je dat je dat hebt uitgezocht! (ik hoor graag morgen van je hoe het werkt, dan kan ik dat ook doen!!

Je moet gewoon een foto van jezelf plaatsen bij het gedeelte over mij.. Op het dashboard zeg maar, dan komt hij automatisch bij elke reactie en in je blog te staan (geloof ik)... Ik heb namelijk niet iets veranderd.

Nou succes ermee!

Groetjes Martine

Leontine zei

Hi Petra, leuk hè, al die nieuwe spulletjes. Wat hebben we het toch weer slecht!! Ik heb mijn boekje op 4,5 inch gemaakt, kaft is 5 inch. Lekker ieniemienie, maar niet te.....en het is zo klaar als je het jezelf niet al te moeilijk maakt. Hij moet ook niet te groot worden, anders kun je met de crop-a-dile die gaatjes niet meer in de kaft maken. Mijn moeder heeft vanmiddag de make and take zitten maken. Ze vond hem helemaal leuk (alleen heeft zij er meer dan een uur over gedaan, hahaha) Veel succes!! Groetjes,
Leontine

Claudia zei

Gezellig he bij scraptacular. Leuk om jou en de andere meiden van het Dreamteam te ontmoeten. Ik zou graag ook in het DT willen plaatsnemen maar ik heb niet meegedaan omdat ik het gewoon te druk heb. Wie weet volgend jaar.... Leuke aankopen heb je gedaan! Veel plezier ermee.