zondag 23 maart 2008

Mooie nieuwe spullies...

Vrijdag morgen ben ik bij Scraptacular geweest om materialen op te halen om voorbeelden te maken bij nieuwe lijnen die binnen gekomen zijn. Het zo zo gezellig, er kwamen nog twee andere designteam leden, Leontine kende ik al, maar het was leuk om ook met Elise kennis te maken.
Ik heb twee prachtige lijnen van basic grey mee gekregen, waar ik me aan de gang mocht!
Sultry en Sugared. Ik vind ze allebei prachtig, maar Sugared heeft wel echt mijn voorkeur!
Ik heb met Sugared dan ook vrijdag direct twee lay-outs en een kaartje mee gemaakt, met de andere lijn heb ik gisterochtend gespeeld, die was wel wat moeilijker, maar ik heb er wel een lay-out mee gemaakt. En ik ga straks proberen om nog er nog een te maken.
Dan breng ik woensdag avond de spullen terug naar de winkel, dan kan ze de lay-outs mee nemen naar de beurs in Rijswijk.
Dus als daar iemand heel gaat, ga dan even kijken bij de stand van Scraptacular, daar hangen mijn lay-outs!
Ik zal volgende week na de beurs de foto's van de lay-outs ook showen, nog eventjes geduld dus...
Ik wens jullie allemaal heerlijke paasdagen! Wij gaan vanmiddag eitjes zoeken!

6 opmerkingen:

Je@net zei

Dat ziet er super uit petra!! Succes ermee!
Fijne Paasdagen!

Leontine zei

Hahahahaa....jij bent ook lekker bezig geweest dus!! Ik ook hoor, heb een layout en een kaartje gemaakt. Sugared ligt ook voor mij nog klaar...maar eerst "moest" die andere af!! Ben benieuwd naar je creaties! Liefs, Leontine

Marga zei

Mooie spulletje zeg. Ik vind Sugared ook helemaal geweldig, ik had er ook een paar velletjes van gekocht vorige week maar nog niets mee gemaakt.
Ik twijfel er niet aan dat je hele mooie dingen gemaakt hebt en nog gaat maken, die mooie papiertjes zijn wel aan jou besteed. Ik ga misschien naar Rijswijk en ik zal dan zeker even langs de stand gaan om even te spieken, want je hebt me nu wel erg nieuwsgierig gemaakt :)

Fijne paasdagen nog :)

Charlotte zei

Wauw... dat ziet er super uit Petra! Ben benieuwd wat je ermee gaat maken... :)

Claudia zei

Wat een leuke spullen heb je meegekregen. Als het goed is ga ik vrijdag naar Rijswijk (moet nog oppas regelen) en dan kom ik uiteraard even gezellig bij Scraptacular kijken! Ben benieuwd naar je LO's.

Ingrid zei

Ik ga niet naar Rijswijk, dus wacht geduldig af tot ik je creaties op je blog te zien krijg. Ik vind Sultry een erg mooie lijn. Ben benieuwd wat je allemaal gemaakt hebt.