zaterdag 1 maart 2008

minialbum Disneyland

In januari zijn we toch in Disney land geweest met mijn schoonfamilie, weten jullie het nog? nu is volgende week mijn schoonmoeder jarig, dus heb ik een minialbum als cadeautje gemaakt. Dit bedacht ik me gisteren ochtend ineens, ik ben gistermorgen begonnen, en gisteravond om 22.00 uur was het af! ik geloof niet dat ik ooit eerder zo snel een miniboekje heb gemaakt. Ik heb echt niet aan stuk door zitten scrappen, we zijn zelfs nog in het begin van de avond zeil voor de zolder wezen kopen!
Ik vind het altijd wel moeilijk om voor haar iets te maken, ze houd niet zo van dat drukke, dus ik heb geprobeerd het rustig te houden, zelf had ik bijvoorbeeld heel graag veel lintjes aan de ringen geknoopt, maar ja, ik weet dat ze dat niet leuk vind...
Op de binnenkant van de achterkant wil ik nog een groepsfoto doen, maar die heb ik niet zelf gemaakt, mijn zwager heeft die gemaakt, en ik hoop dat hij me deze foto wil mailen.

7 opmerkingen:

Ina zei

Erg leuk boekje geworden,
Gr. Ina

paula/kruimel zei

Gaaf boekje!! en wat een leuke datum :D

Marga zei

Hartstikke leuk boekje. Dat je het zo snel hebt gemaakt is er echt niet aan af te zien. Trouwens, wat een ontzettend leuke lettertype heb je gebruikt. En bedankt dat je ons laat meegenieten van jullie tripje :) Zo te zien was het helemaal 100% geslaagd.
Groetjes,
Marga

Leontine zei

Leuk boekje Petra....en druk is ie zeker niet. Als je straks mijn inzending ziet, weet je dat ik ook graag veel lintjes en knoopjes zou gebruiken, ahahahaha. Hugz, Leontine

Heidie zei

wat een leuk boekje. Zo krijg ik nog meer zin om in april naar Euro Disney te gaan.
groetjes Heidie

Hanneke zei

Wat een leuk boekje geworden zeg!
Ik vind de manier hoe je het boekje gebonden hebt ook erg mooii!
Een leuk kado om weg te geven!

XxX

Je@net zei

Super Petra!! Wat een geweldig cadeautje is dit geworden!