donderdag 20 maart 2008

gearriveerd!!!!

Eindelijk kwam gistermiddag mijn bestelling uit Amerika binnen, op zich nog best snel hoor, ik heb er 10 dagen op gewacht. En het komt toch best van ver!!
Er zaten ook spulletjes voor mijn zusje en mijn moeder bij, op deze manier konden we de verzendkosten delen, achteraf kregen we ook nog korting op de verzendkosten omdat we boven een bepaald bedrag hadden besteld. ( daar kom je natuurlijk snel als je met zijn drieen een bestelling doet!) Uiteindelijk hoeven we maar 28 dollar te betalen, dat valt dus reuze mee!!
De prijzen van de materialen daar lag je je rot om. Die chipboard letters van BG kosten bijvoorbeeld maar € 2,66 en wat dacht je van die prachtige clearstamps, ook van BG. (hier in de winkels kosten ze € 21,50 ik heb nu € 9,17 betaald. Als dat niet leuk winkelen is...
Zoals jullie kunnen lezen, ik kan mijn lol niet op met deze prachtige nieuwe spullen, ik ga vanavond eens even fijn spelen.
Morgen ga ik naar scraptacular om spullen op te halen voor mijn eerste opdracht om voorbeeldjes te maken voor in de winkel!!!! Ik heb er zo'n zin in, ben benieuwd met welke mooie nieuwe lijn ik aan de gang mag...
Fijne avond nog en tot snel weer!

2 opmerkingen:

Claudia zei

Hi Petra,

Mooie spulletjes. Mag ik vragen waar je ze hebt besteld?

Ik heb trouwens tegenwoordig ook een weblog (http://www.scrapangels.web-log.nl/). Ben nog niet zo actief, maar ik zal mijn best doen. Zou het leuk vinden als je een keer een berichtje zou achterlaten

groetjes claudia

Marga zei

OOoooohh wat een gave spulletjes heb je gekocht! Geweldig hè die prijzen daar, kun je nagaan wat er hier op verdiend wordt. Zullen wij ook maar een scrapwinkeltje beginnen? Hahaha, grapje hoor. Maar je hebt echt superleuke spulletjes over laten komen.
Jij gaat wel een heel leuk paasweekend tegemoet zo, lekker aan de freubel met allemaal nieuwe spulletjes, geniet er maar lekker van :) Ik ben al benieuwd wat voor moois je straks allemaal gaat maken.
Groetjes,
Marga