zondag 30 maart 2008

Mara 4 jaar en mijn aankopen

Wat een weekend zeg!!
Gisteren werd Mara vier jaar, en dat hebben we natuurlijk gevierd, maar we vierden niet alleen haar verjaardag. Omdat de verjaardagen van de kinderen altijd zo druk bezocht worden, hebben we dit jaar besloten om eens alle drie de verjaardagen van de kids samen te vieren. Erg leuk voor de kinderen, ze kregen alledrie cadeautjes, het was echt groot feest.
Ik heb helaas vergeten om op het feest foto's te maken, maar ik heb wel foto's gemaakt van dat Maartje 's ochtends haar cadeau openmaakte en van het kaarsjes uitblazen.
Ik heb gisteren de hele ochtend met Leon in de keuken gestaan om allerlei hapjes en salades te maken, omdat we iedereen hadden uitgenodigd om te blijven eten (mijn voeten deden gisteravond best al een beetje pijn... maar vandaag gingen we nog naar de beurs in Rijswijk!)
Het was helemaal niet druk, we konden overal heel goed bij! Doordat het niet druk was, heb ik ook niet hoeven helpen achter de kraam van Scraptacular, dus ik heb gewoon de hele dag geshopt. Ik heb heerlijk veel gekocht, een prachtig papier blok, leuke eensjes stempels, roze bloemen, chipboardswirls, weer een aantal zakjes met hotfix steentjes, een setje met alfabetstansjes, ( die waren samen maar € 10,-!) nog een lintje, wat rubons en veel kaarten en enveloppen, maar die staan niet op de foto.
Ook heb ik nog 20 vel cardstock gekocht en 2 van die papier bakken voor 12 inch vellen, die wilde ik al heel lang, maar steeds kwam het er niet van...
En als laatste nog twee setjes geschulpte randjes van cardstock, erg leuk om op een lay-out of kaart te gebruiken. (heb ik wel samen met mijn zusje gedaan, er zat genoeg in)
Al met al een erg druk maar o zo gezellig weekend!!!
Ik hoop dat jullie ook een gezellig weekend hebben gehad en ik wens jullie allemaal weer een fijne week. Hier is de komende week best een spannend weekje, Mara gaat maandag voor het eerst echt naar school!!!

2 opmerkingen:

Je@net zei

Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag!!
Ziet er uit als een gezellig feestje!
Leuk boekje trouwens uit je vorige berichtje!

Marga zei

Leuke dingen heb je gekocht in Rijswijk, die stansjes wow wat een lekker prijsje joh. Ik heb die wel eens bij Pipoos gezien maar toen niet gekocht, nu zijn ze er niet meer, dus ik heb er best spijt van.
Die papierbakken wil ik ook nog steeds, maar ik moet van mezelf even wachten tot ik mijn droomkast heb, daar passen ze zo mooi in :)
Wat een gezellig feest hebben jullie gehad zeg. Erg leuk voor de kindjes om 1 groot feest te geven voor allemaal tegelijk. Wel vermoeiend voor jullie, maar het is gelukkig niet elke week :)