maandag 17 maart 2008

belofte maakt schuld

Ik had jullie nog de foto's van mijn werkstukken beloofd, en hier zijn ze:
We moesten een lay out maken met een pakket van twee vellen cardstock, wit en rood en 5 vellen design papier, drie chipboord bloemen, drie bradjes en nog wat losse bloemen. Je mocht er enkel iets heel kleins bij toevoegen. Ik vond het een enorme uitdaging om geen eigen spullen uit mijn eigen voorraad erbij te pakken. Het enige wat ik heb toegevoegd is een swirl van foam en twee witte bradjes.
Dit is het resultaat:
De tweede opdracht was een opdracht helemaal naar mijn smaak! We mochten een chipboard album van Basic Grey uitzoeken en daar mocht je dan ook nog 6 vellen papier naar keuze bij kiezen. Ik heb het papier ook van Basic Grey uitgezocht: Two Scoops, die vind ik echt geweldig mooi!!
Ik heb het boekje niet verwerkt zoals het de bedoeling was, eigenlijk zit het met een boekbing ring in een hoekje aan elkaar, maar ik heb het als een harmonica boekje met jump ringen aan elkaar gemaakt. Hierdoor kun het geheel ook neerzetten. Ik heb gekozen voor foto's van mijn gezin, als eerste een waar we met zijn allen opstaan, en daarna voor elk gezinslid een eigen pagina. Met een foto en achter de foto een tabje waar 5 karaktereigenschappen op staan.
Ik vind hem helemaal leuk geworden!

9 opmerkingen:

Wendy zei

wat een prachtige lo en boekje heb je gemaakt. Gefeliciteerd nog

Marga zei

Prachtig zeg. Vooral het boekje vind ik geweldig mooi. Wat heb je dat leuk gedaan met die tags achter de foto's.

Je@net zei

Wauw Petra, wat een gave projecten!! Mag je trots op zijn meis!! Vind de lo errug mooi en het boekje is een toppertje!!

Anoniem zei

Gefeliciteerd Petra. Ik vind vooral het boekje erg mooi geworden. Het is een eenheid en dat is iets wat ik vaak moeilijk vind.

Groeten, JokeBK

Hanneke zei

Ziet er super uit, vooral dat boekje!

Ingrid zei

Wat een leuke creaties! Ik vind vooral je boekje echt super! Gefeliciteerd met je DT-positie. Hartstikke leuk voor je.

Claudia zei

Hi Petra,

Ik vind het echt onwijs mooi wat je hebt gemaakt. je zit terrecht in het design team!!!!

Groetjes Claudia

Frumpies world zei

Gaaf zeg, je lo ziet er leuk uit. Lijkt mij ook een uitdaging om op die manier te scrappen....En je boekje is super!! Heel erg mooi, veel plezier in het designteam!! xxxWendy.

Ingen zei

Echt prachtig Petra!