zondag 16 maart 2008

Jippie!!!!

Het is eindelijk zover.... vanmiddag kreeg ik een mailtje van Scraptacular over het DT. En wat denk je.... Ik zit in het Design Team!!! Ik ben blij!!!! (maar dat verwachtten jullie vast wel:)) Ik zit nu bij mijn ouders, dus ik heb hier niet mijn foto's van de werkstukken op de computer staan. Dus daar voor moeten jullie morgen maar even terug komen... Dat was het dan voor nu, ik wilde dit toch wel even met jullie delen! en morgen zet ik de foto's er op. Fijne zondag avond nog!

7 opmerkingen:

Leontine zei

Jaaaaa!!!! Allebei in het designteam....hardstikke leuk. Ik zag vanmiddag maar steeds niets op je blog verschijnen, dus ik was een beetje bang dat je er niet in zat. Ik dacht ik wil dan niet op je blog de vraag gaan stellen als de teleurstelling nog zo groot is. Maar gelukkig niet zeg!! Tot snel idd. Groetjes, Leontine

Marga zei

Super joh! Gefeliciteerd. Maar kon ook eigenlijk niet anders hè :P
Goed gedaan hoor!!

Hanneke zei

Gefeliciteerd hoor, hardstikke leuk!!!

Anoniem zei

Onwijs gefeliciteerd!!!!! Ben benieuwd naar je inzendingen, maar die zie ik morgen dan wel. Wellicht dat we elkaar een keer bij een workshop zien!
Groetjes Claudia

Gemmy Lanting zei

Eindelijk is er een einde aan het lange wachten gekomen. En het was niet voor niets. Gaaf hoor! Gefeliciteerd en geniet ervan.

Groetjes Gemmy

Rita Bongers zei

Gefeliciteerd, wat gaat! Nu echt in een designteam. Na al die spanning gelukkig positief nieuws.
Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat maken. Veel succes!

Groetjes Rita

Je@net zei

Gefeliciteerd meis!! Wat een fantastisch nieuws!!