vrijdag 26 oktober 2007

Leuke scrapspullies besteld in Amerika

Ik heb gisteravond heerlijk zitten surfen op het net, toen kwam ik op een site terecht waarbij je scrapspullen kon kopen in Amerika. Ik dacht nog dat is leuk, de prijzen zijn veel lager dan hier, maar daar komen vast een hoop portokosten overheen. Nu blijkt dat als je onder de 22 euro besteld, je hier geen invoerrechten over hoeft te betalen. En de verzendkosten vallen ook erg mee. Ik heb veel hele leuke bloemen besteld, van die leuke gekleurde grote brads (echt voor de helft van wat het hier kost) en van die cristal brads, maar dan vierkante, ik vond ze erg leuk. Oh ja naast veel bloemen hadden ze ook de "flowerbag" die zijn hier 6,95 maar daar dus maar 2,50 dat kon ik dus niet laten natuurlijk, die heb ik ook besteld. Alles bij elkaar was het aan artikelen nog geen € 20,- en het verzenden kost € 4,- Als ik deze artikelen in Nederland zou kopen zou ik zeker meer dan €30,- kwijt zijn. Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit, maar de bloemen zijn bijna allemaal van Prima, dus dat moet goed zijn, en de brads van making memories... En nu maar hopen dat de luchtpost een beetje opschiet...

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Petra,
Ik heb ook wel eens daar spulletjes besteld. Het duurt ongeveer een weekje en dan heb je alles binnen!
Groetjes, Renata (van het forum)

Frumpies world zei

En ook ik heb daar wel eens besteld. Ze hebben goede service en idd leuke spullen voor minder dan hier...zelfs incl. de verz.kosten. Veel plezier vast met je nieuwe spulletjes, xxx Wendy.

Marga zei

Ook ik bestel daar regelmatig. Altijd tot volle tevredenheid, en ik heb mijn bestelling altijd binnen een week in huis, soms zelfs eerder.
Groetjes,
Marga

Ingrid zei

Klinkt leuk wat je hebt gekocht. Ik heb daar ook een aantal keer besteld en de spulletjes had ik altijd met een week in huis.

Patricia zei

Hoi Petra,

Ik wil je even laten weten dat ik je getagd heb :))
Op mijn blog staan de regels. Ik hoop dat je ook meedoet.
Succes ermee.

groetjes, patricia