maandag 15 oktober 2007

scrap paleisje!

Het is zover.... mijn eigen scrapplekje is af!!! Hoera hoera.
Het heeft wel wat voeten in aarde gehad, maar het is nu echt klaar. We hebben eerst een enorme kast in onze slaapkamer gezet, daar konden ook de spullen in vanuit de gangkast boven. Toen moest de gangkast er dus uit,wat bleek.... we hadden vier jaar terug het laminaat TOT aan de kast gelegd... dat moest dus ook aangelegd worden. (gelukkig hadden we nog wat over, en wist Leon dit in een keer te vinden?!) Maar voor dat het laminaat aangeleg kon worden moesten de wanden geegaliseerd worden... dus Leon aan de stuc! En dat is echt verbasingwekkend goed gelukt!!! na dat de laminimaat vloer weer compleet was, het plafond gewit, zijn we gaan behangen. nou zeg wat een werk! Dachten we we nemen een makkelijk behangetje met een streepje, dat is makkelijk tegen elkaar aan leggen, hoef je geen rekening te houden met het patroon. Dat is inderdaad waar, maar met een streepjes behang zie je dus wel extreem goed dat je muren in je huis niet waterpas zijn!!! Wat een crime om dat goed te krijgen, maar het is gelukt. Gistermiddag nog even met mijn zus naar Ikea om een bureautje te kopen, en direct samen in elkaar gezet. En vandaag heb ik al een beetje zitten werken (tussendoor want het is vakantie, en Sebas en Mara zijn niet zo lekker, dus die vragen behoorlijk veel aandacht, maar goed dat ik ook vakantie heb!)
De kast indeling zal nog nog wel een paar keer wijzigen, omdat ik nog moet uitvinden wat handig is, maar voorlopig zit ik als een koningin in mijn paleis!

4 opmerkingen:

Marsha zei

oh wat een heerlijke scrapruimte heb je nu voor jezelf ! ik ben ook weer aan het re-organiseren op mijn bureau maar waarschijnlijk moet ik het binnenkort allemaal inpakken, we hebben net te horen gekregen dat we als 1e op de lijst staan voor een andere huurwoning ! Nu scrap ik nog in de woonkamer maar als het goed is krijg ik dan mijn eigen scrapkamer !

Joke zei

Heerlijke ruimte voor jezelf. Ik zit altijd aan de eettafel en dat is lang niet altijd handig.

Heidie zei

lekker he zo'n ruimte voor jezelf. Dat heb ik ook. Maar meestal ziet mijn bureau er uit als of er een bom ontploft is.
groetjes Heidie

Marga zei

Heerlijk joh, zo'n eigen plekje. En zo lekker alles binnen handbereik :)