vrijdag 26 oktober 2007

Leuke scrapspullies besteld in Amerika

Ik heb gisteravond heerlijk zitten surfen op het net, toen kwam ik op een site terecht waarbij je scrapspullen kon kopen in Amerika. Ik dacht nog dat is leuk, de prijzen zijn veel lager dan hier, maar daar komen vast een hoop portokosten overheen. Nu blijkt dat als je onder de 22 euro besteld, je hier geen invoerrechten over hoeft te betalen. En de verzendkosten vallen ook erg mee. Ik heb veel hele leuke bloemen besteld, van die leuke gekleurde grote brads (echt voor de helft van wat het hier kost) en van die cristal brads, maar dan vierkante, ik vond ze erg leuk. Oh ja naast veel bloemen hadden ze ook de "flowerbag" die zijn hier 6,95 maar daar dus maar 2,50 dat kon ik dus niet laten natuurlijk, die heb ik ook besteld. Alles bij elkaar was het aan artikelen nog geen € 20,- en het verzenden kost € 4,- Als ik deze artikelen in Nederland zou kopen zou ik zeker meer dan €30,- kwijt zijn. Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit, maar de bloemen zijn bijna allemaal van Prima, dus dat moet goed zijn, en de brads van making memories... En nu maar hopen dat de luchtpost een beetje opschiet...

donderdag 25 oktober 2007

Transparant mini album

Ik heb een transparant mini album gemaakt, met de foto's van de verjaardag van Annebelle. Ik vond het super leuk om dit te proberen, ik houd nogal van een wat strakkere manier van scrappen, overzichtelijk. En als je op transparanten scrapt, zie je dus aan de achterkant ook wat je aan de voorkant hebt gedaan, dat maakt het soms wel wat rommelig. Ik was bang dat dat dan niet mooi zou worden, maar ik ben erg tevreden over het resultaat. Ik zou zeggen oordeel zelf, en ik hoor graag jullie reacties.

maandag 22 oktober 2007

3 lay-outs gemaakt

Ik heb vandaag 3 lay-outs gemaakt, Mara wilde gisteren niet mee naar huis, toen we bij Oma Bus waren, dus die is daar blijven logeren. Dit betekende dat ik vandaag toen ik Sebas naar school had gebracht, alleen Belle thuis had. Die slaapt nog veel, dus ik heb heerlijk zitten scrappen.
Deze drie gemaakt van Belle d'r verjaardag, maar het echte feestje moet ik nog doen. Maar ik had ineens heel veel zin om een miniboekje te maken over deze verjaardag. Ik ben een tranparant boekje aan het maken, ik weet nog niet of het wat wordt, maar ik wilde dit ook eens proberen, als het af is zien jullie het wel verschijnen.
Bedankt weer voor het kijken!

vrijdag 19 oktober 2007

foto's

Het lukt weer om foto's te plaatsen op mijn blog, dus bij deze. Eerst de foto van mijn schattige potjes met bloemen... ik vind het zo gezellig staan! En daarna de foto's van het dierentuinalbum, ben benieuwd wat julie er van vinden... Op de laatste foto zie je dat ik op de binnenkant van de kaft kleine file folders heb gemaakt, waar het verhaal in staat van deze dag.

dinsdag 16 oktober 2007

Dierentuinboekje af

Ik heb weer een leuk mini album gemaakt, ik ben er erg tevreden over, al zeg ik het zelf! Vorige week zag ik bij Heidie van het forum dit boekje, en ik heb er ook een gemaakt... erg leuk om te doen, en echt wat anders, door de bladzijdes aan elkaar te naaien. Helaas kan ik nu geen foto's uploaden, er is een fout bij Blogger, ze zijn er mee bezig, ik hoop dat het gauw op gelost is. Dan kan ik laten zien hoe leuk het albumpje is geworden. Ik had ook leuke foto's gemaakt van de glazen potjes die ik vandaag bij Ikea heb gekocht, ik heb er al mijn bloemetjes in gedaan, maar ik heb er eigenlijk nog niet genoeg. ik wil ook van deze potjes voor mijn lintjes en knoopjes, ik had toch meer bloemen dan ik dacht... Foto's volgen dus later... Het is ondertussen gelukt om 1 foto er op te krijgen, maar meer lukt echt niet, ik vraag dus jullie geduld voor de rest.

maandag 15 oktober 2007

scrap paleisje!

Het is zover.... mijn eigen scrapplekje is af!!! Hoera hoera.
Het heeft wel wat voeten in aarde gehad, maar het is nu echt klaar. We hebben eerst een enorme kast in onze slaapkamer gezet, daar konden ook de spullen in vanuit de gangkast boven. Toen moest de gangkast er dus uit,wat bleek.... we hadden vier jaar terug het laminaat TOT aan de kast gelegd... dat moest dus ook aangelegd worden. (gelukkig hadden we nog wat over, en wist Leon dit in een keer te vinden?!) Maar voor dat het laminaat aangeleg kon worden moesten de wanden geegaliseerd worden... dus Leon aan de stuc! En dat is echt verbasingwekkend goed gelukt!!! na dat de laminimaat vloer weer compleet was, het plafond gewit, zijn we gaan behangen. nou zeg wat een werk! Dachten we we nemen een makkelijk behangetje met een streepje, dat is makkelijk tegen elkaar aan leggen, hoef je geen rekening te houden met het patroon. Dat is inderdaad waar, maar met een streepjes behang zie je dus wel extreem goed dat je muren in je huis niet waterpas zijn!!! Wat een crime om dat goed te krijgen, maar het is gelukt. Gistermiddag nog even met mijn zus naar Ikea om een bureautje te kopen, en direct samen in elkaar gezet. En vandaag heb ik al een beetje zitten werken (tussendoor want het is vakantie, en Sebas en Mara zijn niet zo lekker, dus die vragen behoorlijk veel aandacht, maar goed dat ik ook vakantie heb!)
De kast indeling zal nog nog wel een paar keer wijzigen, omdat ik nog moet uitvinden wat handig is, maar voorlopig zit ik als een koningin in mijn paleis!

vrijdag 12 oktober 2007

Kraamcadeautje

Een collegaatje van mij had mij de opdracht gegeven om een heel persoonlijk kraamkadootje te maken voor haar allerbeste vriendin. Ik heb voor haar een houten doosje gemaakt met daar in een boekje van passe partout karton. Op elke bladzijde kan de kersverse moeder straks een foto van haar kindje plakken. Zo heeft ze aan het eind van het jaar een prachtig boekje met elke maand een foto van haar kindje.
Ze weten al dat het een meisje wordt... vandaar al het roze!
Nu is het afwachten tot ik een telefoontje krijg dat het kindje geboren is, dan kani k de naam nog uitstansen en op de bovenkant van het doosje plakken.

zondag 7 oktober 2007

Gecropt bij Dolls

Vrijdag avond ben ik bij Dolls and Decorations in Almere heel gezellig wezen croppen. Wat was het gezellig. We hebben aan die moooie tafel, op die geweldige stoelen gezeten. (ze zitten heerlijk, maar als je je hoofd naar achter doet, om bijvoorbeeld even na te denken, stoot je wel heel hard je hoofd tegen de leuning, die van boven een beetje naar binnen buigt!!)
Maar afgezien van deze kleinigheid was het super. Ik heb een boekje gemaakt voor de juf van Sebas. Drie weken terug was er een feestweek op school omdat de school 25 jaar bestond. Daar heb ik een klein miniboekje van gemaakt dat Sebas vrijdag voor de herfstvakantie aan de juf mag geven.
Ik heb thuis nog wat veranderd aan het lintje, zit nu niet aan de bovenkant, maar aan de zijkant, zodat je heb gewoon dicht kunt strikken, en de labeltjes zitten nu dus aan de bovenkant. Maar daar heb ik nog geen foto van gemaakt...

donderdag 4 oktober 2007

Het feest!!

Afgelopen zaterdag was het dan zover, Belle mocht haar verjaardag vieren! Wat was het druk, het hele huis zat vol, en toen Belle eenmaal gewend was, kroop ze tussen alle grote en kleine mensen door, om haar nieuwe speelgoed te bekijken.
En natuurlijk hadden we een prachtige taart besteld voor haar. (Mara had een taart met de kleine zeemeermin erop uitgezocht voor Belle) Belle moest even nadenken, maar toen ze eenmal van die zoete, gekleurde slagroom had geproefd vond ze het heerlijk!
Natuurlijk werd er op de creche ook een feestje gevierd voor Belle, maar die timing was iets minder geslaagd, er wordt daar altijd om 9.30 feest gevierd, en laat dat nu net de slaaptijd van Belle zijn... dus je raad het al... een redelijk verdrietige Belle, die alleen maar stil werd als ze vast mocht beginnen aan haar sapje. (gelukkig hield ze wel haar feestmuts goed op!
Ik had als traktatie muizen gemaakt van eierkoeken, dat was erg geslaagd, en de andere kindjes snoepten ze haast in een keer op!
Veel tijd om te scrappen en om mijn blog bij te houden, heb ik deze week niet gehad, het is ongelofelijk druk op mijn werk, en we zijn thuis bezig met een nieuwe kast te maken in onze slaapkamer. Een hele grote kast, zo groot dat alle spullen die nu in de kast op de overloop liggen, er ook in kunnen.
De kast uit de overloop, gaat er dan uit (is alleen wel veel werk... want die zat al ingebouwd, en wij hebben toen we hier kwamen wonen, de vloer er dus niet onder gelegd) dus het laminaat moet daar nog worden aangevuld, de muren moeten er nog worden afgewerkt.... maar als het dan af is............. komt er een open kast, een bureau en mijn... scrapkast!!!! joehoe ik krijg een eigen scrap-plekje, ik bn er echt zo blij mee. Uiteraard krijgen jullie foto's te zien als het af is.