zaterdag 1 augustus 2009

wat een heerlijke dag

Vandaag hadden we een bootje gehuurd om eens heerlijk te varen naar de Loosdrechtse plassen. Afgelopen week waren er twee nichtjes hier om op de kinderen te passen terwijl ik ging werken. Het was heel gezellig en vanavond zouden ze weer naar huis gaan, dus we wilden deze dag heel gezellig afsluiten. Dat is dus goed gelukt, we hebben vanmorgen echt super lekker gevaren, wat is dat toch heerlijk! Zelfs zo lekker dat we stiekem een beetje rondkijken of het niet mogelijk is om zelf een bootje te huren, dat zou toch wel echt geweldig zijn....
Helaas waren alle boten voor de middag al verhuurd, en dus moesten we om 13.00 uur weer terug zijn, maar toen zijn we naar het zwembad gegaan, en dat was ook heel gezellig. Ik heb heerlijk in het zonnetje gezeten bij Belle, die echt uren zoet kan zijn met alleen een gietertje :)
En Leon heeft met Sebas en Mara en mijn nichtjes de rest van het zwembad onveilig gemaakt. Ze hadden daar een duikplank van 3,5 of 4 meter hoog, en Sebas vond dat erg leuk, hij sprong zo alleen naar beneden!! Mara was hevig verontwaardigd, want je mag die hoge duikplank alleen af, als je je zwemdiploma hebt, en ze wilde ook zo graag! Al met al een heerlijke dag, en zeker voor herhaling vatbaar.
Hier een kleine impressie van vandaag:
Bedankt voor het kijken weer!

Geen opmerkingen: