donderdag 26 juni 2008

Travel journal

Nou Martine, hier is hij hoor. Hij is nu natuurlijk nog heel kaal, maar ik heb een scraptas klaar staan om mee te nemen, en dan vul ik hem in de vakantie. Dan bekijk ik welke foto's ik waar wil hebben en daar houd ik dan ook vast rekening mee.
We zijn druk aan het pakken en regelen voor dat we weg kunnen, ik heb er zo'n zin in!! We hebben net even gekeken op internet wat voor weer het wordt.... en het wordt heerlijk, de eerste week erg warm 28 tot 30 graden, en de tweede week en stuk koeler :) namelijk "maar" 26 of 27 graden en volop zon!!!!
Ik denk niet dat ik voordat we weg gaan nog een berichtje zal plaatsen, dus ik wens jullie allemaal heerlijke weken toe!

woensdag 25 juni 2008

En nog meer cadeau's voor de juffen en nog een minialbum!

Ik heb nog twee boekjes te laten zien die ik voor de juffen van Mara heb gemaakt. Hier staan ook foto's van het schoolreisje van begin juni in.
De eerste is voor Juf Virginie:
De tweede is voor juf Corry:
Dan heb ik vorige week nog zo'n boekje gemaakt als voorbeeld voor in de winkel van Spractalular, er ontbrak nog een voorbeeld met het mooie papier van My Minds Eye. Ik vind dat echt zulk mooi papier, dat ik dat wel wilde maken. Nu kan ik deze boekjes niet meer zien (voorlopig dan....)
Ik ben vandaag begonnen aan een traveljournal, dat vond ik toch eigenlijk wel erg leuk vorig jaar, dus ik dacht dat moet ik nog even maken. Maar eigenlijk heb ik helemaal niet zoveel tijd meer.... Maar het lukt aardig, de voorkant en de bladzijdes zijn al af, morgen dan maar de achterkant maken en inbinden met de Bind it all, dan alle spulletjes inpakken die ik mee wil nemen, en dan kunnen we gaan!! Oh ja ik moet ook de koffers nog pakken... :)

maandag 23 juni 2008

Alvast mijn verjaardagscadeau gehad....

Zaterdag was ik de hele dag bij Spractacular om te assisteren bij de workshop: Colorfull Minibook. Het was erg leuk! In de workshop zaten veel onderdelen die ze zelf konden doen, dus echt assistentie was er niet nodig. Ik heb dus veel andere dingen gedaan, zo heb ik bijna alle klanten geholpen in de winkel, het afrekenen vind ik ook erg leuk om te doen! Daar tussen door heb ik de workshop voor volgende week voorbereid, al het papier op de juiste maat gesneden. Dat heb ik staan doen op mijn verjaarscadeau van mijn moeder. Ik mocht namelijk een snijmachine uit zoeken voor mijn verjaardag, ik ben wel nog niet jarig (17 juli pas) maar vooruit. Ik heb deze gekozen: Ik ben er heel blij mee, dat je het papier vast kan zetten is echt ideaal!!! Hij heeft een hak en een rol mes, het gedeelte met het rol mes kan er ook nog af, zodat je dat makkelijk mee kan nemen naar een crop. Thanks mam!!! En wat nu het leukste was, hij was in de aanbieding, dus ik mag nog een keer gaan shoppen van mijn moeder!!! Verder zaterdag natuurlijk ook zelf wat spulletjes aangeschaft: Heerlijk groene bloemetjes, dat is een kleur die ik echt heel veel gebruik, maar in de meeste verpakkingen bloemen, zitten er maar een paar in deze kleur... Een leuke stempel, wat doezelaars, en nog 4 extra kleuren derwent potloden (staan niet op de foto) wat witte bloemen, wat knijpertjes, sluitingen met een magneetje en een blikje met chipboard swirls en bloemen, erg leuk om met glimmermist te gebruiken. Er zit heel veel in, namelijk deze 4 verschillende en dan 5 van elk!! dat is echt veel!!! Ik heb er al een paar gebruikt voor de afscheidscadeautjes voor de juffen van Mara, die zijn bijna af, ik hoop dat ik die morgen kan laten zien... Bedankt weer voor het lezen en een fijne avond!!!

donderdag 19 juni 2008

twee lay-outs voor mezelf gemaakt!!!!

Ik heb gisteravond heerlijk zitten scrappen, ik had nog zulke leuke foto's liggen. Ik heb eerst een lay out gemaakt met een foto van Belle op het strand. Het papier is van My Minds Eye, echt super papier om mee te werken! Lekker veel bloemen en hotfix steentjes! Een echte meiden lay out!
De tweede is ook echt een meiden lay out, maar toch totaal anders. Dit maal met papier van SEI, ook zo leuk, zo kleurrijk, heerlijk!
Op deze lay out heb ik ook bloemen gebruikt, maar nu veel vilten bloemen, hier heb ik ook wat meer stempels gebruikt!
Zaterdag mag ik weer assisteren bij een workshop bij Scraptacular, we gaan een "Colorful minibook" maken. Ik vind het zo leuk om nu workshops van de andere kant mee te maken! Het is zo gezellig in de winkel om mensen te helpen en te zien dat er in een dag zulke mooie projecten ontstaan. En natuurlijk ga ik wel even shoppen als ik zaterdag in de winkel ben...

woensdag 18 juni 2008

Nog een cadeautje voor de juf

Sebas gaat komend schooljaar naar groep drie, en neemt dus afscheid van zijn juf Monique. Ik heb voor haar een blikje verscrapt en daarin heb ik een notitie boekje gemaakt. Ik wil daar nog een pen bij doen met Sebas zijn naam er in gegraveerd. Ik vind het een leuk afschreidscadeautje.
Zien jullie trouwens dat ik de hoeken van het notitie boekje heb afgerond, zelfs van de chipboard kaftjes.... Ik heb namelijk de Round it all gekocht!!! echt een geweldige pons!! Heb ik vanmorgen even gekocht, natuurlijk kon ik niet alleen met die pons de winkel uit lopen, en heb ik ook nog wat papier gekocht:
Ik ben met dit cadeautje weer wat verder gekomen met mijn "scrap-moetjes" Nu moet ik alleen voor een van Mara haar juffen nog een boekje maken, maar daarvoor heb ik nog tot volgende week woensdag. Ik ga dus nu eerst weer eens heerlijk een lay-out voor mezelf scrappen!
Ik ga eens even heerlijk neuzen tussen mijn mooie papiertjes! Fijne avond nog en bedankt weer voor het lezen op mijn blog! En jullie weten het hé, ik ben dol op blogberichtjes...:)

maandag 16 juni 2008

Leuke post...

Kijk eens wat de postbode vorige week heeft langs gebracht:
Ik heb dit altijd al een geweldig alfabet gevonden, maar ik vond het altijd te duur... en de laatste tijd zag ik het ook nergens meer. Nu zat ik laatst te surfen op het net, en toen kwam ik het weer tegen op een amerikaanse site. En wat denk je dat het kost... 9,99 dolar!!?!?!
Nou daarvoor wil ik deze set wel hebben hoor. Maar om de verzendkosten te drukken nog even verder gewinkeld, en nog wat leuke bloemen en knopen van Making Memories erbij besteld.
Echt ongelovelijk zo'n leuk alfabet voor omgerekend 6 of 7 euro! Kijk daar kan ik nu blij van worden!

vrijdag 13 juni 2008

cadeauboekje gemaakt

Ik had jullie nog niet het boekje laten zien dat ik gemaakt heb voor Natalie. Ze werd vorige week 40 jaar. We zijn met zijn allen wezen lunchen en daar heb ik een leuk herinneringsboekje van gemaakt.
Ik vind dit zo'n heerlijk boekje om te maken, lekker makkelijk en vrij snel klaar, maar toch een verrassend leuk effect!
Ik heb er nog een paar in de planning staan, in ieder geval nog 2 voor de juffen van Mara...
Wij gaan heerlijk dit weekend weg, ik wens jullie dan ook een heerlijk weekend en tot volgende week!!

maandag 9 juni 2008

online crop van 9 juni

Ik heb vanavond mee gedaan met een online crop op het scrappersanonomous forum. Het was de bedoeling dat we een lay-out gingen liften. Deze lay- out was gemaakt met de eerste note worthy lijn van MM. Ik heb van de week de nieuwe lijn gekocht, en dacht, ik doe het daarmee.
Het lukte niet helemaal zoals ik het in mijn hoofd had, maar ik ben toch nog best tevreden over het resultaat.
De foto is niet erg goed, maar het is al donker en dan is het erg moeilijk om het er goed op te krijgen zonder flits, dus toch de flits maar aangezet...

zaterdag 7 juni 2008

Gescrapshopt!!!!!

Van de week hadden we een DT avond bij Scraptacular, zo ontzettend gezellig om iedereen een keer samen te zien. Ik heb een begin gemaakt met een miniboekje voor een verjaardag, dat laat ik morgen wel even zien. Verder natuurlijk even geshopt, het nieuwe note worthy papier mee genomen en ook bloemetjes en de journatlingnotes! echt zooooo gaaf. Helaas heb ik dit al weer op geruimd, dus ook hier van geen foto!
Vandaag ben ik met moeder nog even wezen shoppen, we zijn eerst naar Scrapland geweest daar heb ik het volgende gekocht:
Daarna zijn we naar Dolls gereden en daar ben ik overstag gegaan voor de glimmermist......... echt te leuk! ik heb 3 kleuren gekocht, pearl, roze en bruin en ik sta te popelen om er iets mee te doen, maar ja.... we moeten eerst naar die verjaardag!
Dus vanavond als Leon voetbal kijkt, zit ik te scrappen!!!!
Fijne avond allemaal!

woensdag 4 juni 2008

We have a WINNER!!!!!!!

Jeetje wat heb ik meet veel plezier al die lieve blogberichtjes gelezen die jullie achtergelaten hebben! Ontzettend bedankt daarvoor.
Uit al die reacties heb ik een Mara een winnaar laten trekken:
Gefeliciteerd Elske!!!
Mail je mij even je adres door (petralaagwater@hotmail.com), dan zorg ik er voor dat het pakketje jouw kant op komt!
Ik heb deze week wel gescrapt, maar ik kan het nog niet laten zien, ik ben bezig met een boekje dat misschien een workshop wordt bij Scraptacular!
Verder moet ik een boekje maken voor een verjaardag zaterdag, daar heb ik maandag foto's voor gemaakt en daar zit ik nu op te wachten, ik hoop dat ze vandaag of morgen binnen komen, dan kan ik het boekje gaan maken.
Morgenavond hebben we een DT avond bij Scraptacular, leuk om met zijn allen te croppen, al vraag ik me af of er veel van scrappen komt, maar ik hoop het wel, want anders komt het boekje voor de verjaardag zaterdag natuurlijk nooit op tijd af...
Als het helemaal af, laat ik natuurlijk de foto's weer zien!