woensdag 18 juni 2008

Nog een cadeautje voor de juf

Sebas gaat komend schooljaar naar groep drie, en neemt dus afscheid van zijn juf Monique. Ik heb voor haar een blikje verscrapt en daarin heb ik een notitie boekje gemaakt. Ik wil daar nog een pen bij doen met Sebas zijn naam er in gegraveerd. Ik vind het een leuk afschreidscadeautje.
Zien jullie trouwens dat ik de hoeken van het notitie boekje heb afgerond, zelfs van de chipboard kaftjes.... Ik heb namelijk de Round it all gekocht!!! echt een geweldige pons!! Heb ik vanmorgen even gekocht, natuurlijk kon ik niet alleen met die pons de winkel uit lopen, en heb ik ook nog wat papier gekocht:
Ik ben met dit cadeautje weer wat verder gekomen met mijn "scrap-moetjes" Nu moet ik alleen voor een van Mara haar juffen nog een boekje maken, maar daarvoor heb ik nog tot volgende week woensdag. Ik ga dus nu eerst weer eens heerlijk een lay-out voor mezelf scrappen!
Ik ga eens even heerlijk neuzen tussen mijn mooie papiertjes! Fijne avond nog en bedankt weer voor het lezen op mijn blog! En jullie weten het hé, ik ben dol op blogberichtjes...:)

6 opmerkingen:

Tessa Tegendraads zei

Wat een leuk doosje, leuk hoor om zo;n kadootje voor de juf temaken!

Groetjes van Tessa

Je@net zei

Wat en super leuk cadeautje Petra!!

Martine zei

HIj is leuk geworden, heerlijk die zoete kleurtjes!!

Groetjes, Martine

Heidie zei

wat een leuk kado heb je voor de juf gemaakt. En je aankopen zijn ook super.
groetjes Heidie

Anoniem zei

wat een leuk kadootje!!!!!!
mooi gemaakt hoor!!!

Anoniem zei

eeehm sorry ,was dit nog vergeten ;groetjes Elske