woensdag 25 juni 2008

En nog meer cadeau's voor de juffen en nog een minialbum!

Ik heb nog twee boekjes te laten zien die ik voor de juffen van Mara heb gemaakt. Hier staan ook foto's van het schoolreisje van begin juni in.
De eerste is voor Juf Virginie:
De tweede is voor juf Corry:
Dan heb ik vorige week nog zo'n boekje gemaakt als voorbeeld voor in de winkel van Spractalular, er ontbrak nog een voorbeeld met het mooie papier van My Minds Eye. Ik vind dat echt zulk mooi papier, dat ik dat wel wilde maken. Nu kan ik deze boekjes niet meer zien (voorlopig dan....)
Ik ben vandaag begonnen aan een traveljournal, dat vond ik toch eigenlijk wel erg leuk vorig jaar, dus ik dacht dat moet ik nog even maken. Maar eigenlijk heb ik helemaal niet zoveel tijd meer.... Maar het lukt aardig, de voorkant en de bladzijdes zijn al af, morgen dan maar de achterkant maken en inbinden met de Bind it all, dan alle spulletjes inpakken die ik mee wil nemen, en dan kunnen we gaan!! Oh ja ik moet ook de koffers nog pakken... :)

4 opmerkingen:

Claudia zei

Hi Petra,

Ik vind die boekjes echt ontzettend leuk. Heb je er misschien een werkbeschrijving van? Zou je me die dan misschien willen mailen??? Mijn e-mail is: claudia.szokol@gmail.com.

Alvast bedankt!

Groeten Claudia

Ingrid zei

Wat een leuke boekjes als kado voor de juffen. Daar zijn ze vast blij mee. Ik heb nog helemaal niks gemaakt voor de juffen. Gelukkig heb ik nog een paar weken. ;-)

Marga zei

Wat een ontzettend leuke boekjes zijn het geworden. Die juffen boffen maar met jou :)

Martine zei

Is je traveljournal al af??? Laat je hem nog even zien op je blog??? Of heb je daar geen tijd meer voor? Nou ik zie het wel en anders na je vakantie als hij echt af is!

Fijne vakantie en tot over een week of 2!

Groetjes, Martine