vrijdag 31 augustus 2007

Cool Dudes

Vanmorgen even heerlijk zitten scrappen, ik heb een lay out gemaakt met foto's van Sebas en Leon. Deze foto's zijn gemaakt tijdens de vakantie op een terasje bij een heerlijke ijssalon.
Het papier is van Scenic Route, en wat zijn de kleuren mooi van dit papier, echt heerlijk papier om mee te werken.

foto's van gister

Bij deze nog de foto's die ik gisteravond niet kon maken, van het cadeautje voor mijn vaders verjaardag en het kaartje dat ik heb gemaakt met mijn prisma's.

donderdag 30 augustus 2007

Druk geweest vanavond

Vanavond heb ik weer heerlijk zitten scrappen. Ik heb eerst een kadootje voor mijn vader gemaakt, hij is volgende week jarig, en ik heb zo'n leuke foto van hem met mijn drie kinderen, die heb ik gescrapt tot een mooi lijstje. Ik krijg het nu niet goed op de foto maar ik zal morgen even een sneak peakje plaatsen. (nog niet in zijn totaliteit, want je weet maar nooit of mijn vader op mijn blog kijkt). Ook heb ik nog een afdrukje zitten kleuren met mijn nieuwe prisma's, ik ben echt verslingerd, ik hoop echt dat de gister bestelde stempels er niet te lang over doen, ik kan niet meer wachten (hihi)! Uiteraard volgt van deze kaart morgen ook een foto.

woensdag 29 augustus 2007

Kaartje met Prisma potloden

Ik heb vandaag over de post een aantal magnolia afdrukjes ontvangen van een van de meiden van het forum. (met dank aan Rosalien)
Kon ik eindelijk mijn prisma potloden uitproberen waar ik ze voor gekocht had, ik had ze tenslotte al sinds zondag in huis... Maar het is gelukt, ik ben redelijk tevreden over het resultaat, maar ik hoop dat als ik veel oefen het nog mooier wordt!
Ik heb vanavond ook (ik kon het niet laten) een aantal magnolia stempels gekocht, op een zweedse internetsite, wel spannend ik heb nog nooit iets besteld wat van zo ver moet komen... ik ben benieuwd hoelang mijn stempels er over doen.
Als ik mijn pakketje binnen heb, zal ik een foto showen uiteraard!

maandag 27 augustus 2007

Hij is af!!!

Eindelijk is het me gelukt om tijd vrij te maken voor mijn travel journal. Hij is helemaal klaar. Ik ben zelf erg tevreden over het resultaat. En al vind ik het nog lang geduurd hebben, is het wel erg leuk om als je pas anderhalve week terug bent van vakantie, als een minialbum af te hebben om te laten zien hoe je vakantie was. Ik ga dit volgend jaar zeker weer doen!
Hieronder het reslutaat:

zondag 26 augustus 2007

Zondag bij Dolls

Wij zijn vanmiddag weer bij Dolls geweest, dit keer gingen mijn zussen en mijn moeder mee. Ook vandaag was het weer super, erg goed georganiseerd weer! Eerst schandalig geshopt, ik heb de prachtige stempels van Fancy Pants gekocht (die grote) een doos met 24 prisma potloden, en nog wat brads e.d. We hadden samen heel wat lootjes voor de loterij, (ook wat extra bijgekocht) ik zelf 9, mijn moeder 6, mijn oudste zus ook 6 en mijn jongste zusje zelf 10. Toen de loterij begon zeiden we nog, we hebben er zoveel, we zullen toch wel iets winnen... en wat gebeurt er als Petra de hoofdprijs verloot... Die wint mijn zus!!!!!
Leuk he, een prachtige scrapkoffer met inhoud!!!!!! Echt geweldig, mijn moeder wint ook nog een troostprijs, een tas van Around the Block met allerlei leuke dingen erin. Dus we waren behoorlijk "lucky" vandaag.
Onderweg in de auto terug naar huis, begint mijn zus uit te delen... we hebben bij mijn moeder de prijzen met z'n vieren gedeeld! En ik heb de prachtige koffer van mijn zus gekregen: hij is echt geweldig, thanks sis! ook mocht ik nog een pakket met Big Board hebben, met pijlen enz. Ik ben helemaal blij, dat kun je je indenken.

zaterdag 25 augustus 2007

mijn aankopen

Ik ben net terug van de opening bij Dolls, het was erg leuk, ik ging er alleen heen, en dat vind ik altijd best een beetje spannend. Maar het was erg gezellig, ik herkende veel mensen van het forum, en veel mensen herkende mij ook! Ik heb 5 make en takes gedaan, het is een leuk boekje geworden, wat ik zelf nog even af moet maken natuurlijk. Ik vind dit vooral altijd erg leuk omdat je met verschillende technieken kennis maakt. Zo vind ik nu het inkleuren met de prisma potloden erg leuk.. Maar ik heb me ingehouden, ik heb ze nog niet gekocht, maar ik ga morgen weer met mijn zussen en mijn moeder, en ik weet niet wat ik dan doe???
Hier nog een foto van mijn aankopen: (erg bescheiden, want ik wilde nog wat overhouden voor morgen!)

Goed afval nieuws!!

Hoera hoera, er is een week voorbij, en ik ben in een week tijd 3 kilo afgevallen, ik ben zo trots op mezelf! De eerste kilo's zijn altijd het makkelijkste maar toch. Dit geeft mij wel extra stimulans om het vol te houden en mijn doel te halen. Ik zet dus door! Al heb ik best soms moeilijke momenten en heb ik soms enorme behoefte aan iets lekkers, dan neem ik maar een groot glas water en een plak ontbijtkoek, en dan lukt het meestal wel. Maar gisteren ging het een beetje mis, er lag nog een zakje snoepjes in de kast van voor dat we gingen lijnen, en die hebben we gisteren samen in 1 keer leeg gesnoept... Maar ja, we hebben er wel enorm van genoten, en dat is wel belangrijk. Ondanks dit gesnoep en de kermis van woensdag ben ik toch 3 kilo kwijt, dus zo erg is het helemaal niet! Ik ga zo naar de opening van Dolls en Decorations, ik heb er enorm veel zin in, vanavond zal ik proberen om er wat over te schrijven, kunnen jullie lezen hoe leuk het was!

donderdag 23 augustus 2007

Kermis in Blaricum

Gisteren was het kermis in Blaricum, ik ben daar opgegroeid, dus elk jaar op woensdagmiddag gaan we naar mijn ouders en gaan we met mijn zussen en alle kinderen gezellig naar de Kermis. Er zijn dan ook volksspelen, waar ik vroeger eigelijk elk jaar aan mee deed. (mijn vader is commandant van de brandweer, en die organiseren deze spelen) Kortom altijd groot feest in het dorp. De kinderen vinden de volsspelen nog niet zo leuk, enkel dat ze opa daar even zien... Maar die wilde natuurlijk naar de Kermis. eerst in de helikoptertjes, toen in de draaimolen, touwtrekken het kon niet op. En als klap op de vuurpijl ook nog een ijsje bij de "hoop"gegeten. (een erg lekkere en broemde ijssalon in het Gooi.) Ik ben eigenlijk aan het lijnen, maar met zo'n kermis dag is dat niet te doen... een ijsje, friet eten bij mijn moeder en dan 's avonds op de kermis ook nog oliebollen eten, maar gelukkig heeft de weegschaal me niet gestraft vanmorgen, er was zelfs nog 2 ons af. Nou vandaag maar weer met frisse moed lijnen!

dinsdag 21 augustus 2007

Bedankt kaartje

Tussen de foto's die vandaag zijn binnen gekomen zat ook een foto van Mara met haar pop. Een vriendin van mijn moeder (oma Hannie)heeft voor deze pop een pakje gebreid, en sinds Mara dit gekregen heeft, is ze onafscheidelijk met deze pop. Dus was ze ook mee op vakantie. Op deze foto heeft ze haar pop zo heerlijk onder de arm. Ik heb van deze foto een bedankt kaartje gemaakt, die ik op stuur naar oma Hannie.

foto's al binnen!!!

Toen ik vanmiddag thuis kwam stond de buurvrouw om me te wachten met een grote doos. En weet je wat er in zat... mijn bestelde foto's, zo'n 250 stuks. Ik kon het haast niet geloven, ik had ze pas zaterdagavond besteld en dinsdag al in huis, dat is echt supersnel!!! Ik kan nu lekker mijn travelyournal af gaan maken, als hij af is show ik hier uiteraard de foto's.

zondag 19 augustus 2007

Terug van Vakantie

We zijn sinds vrijdagavond weer thuis. We hebben een heerlijke week gehad in Duitsland. Echt heel mooi weer, tussen de 24 en de 30 graden elke dag, en maar 1 ochtend een beetje regen, maar toen waren we in de Luxemburg, dus dat wes helemaal niet erg.
Heel veel foto's gemaakt, we waren en met mijn ouders en mijn zusje, die ook scrappen en dus ook veel fofo's maken. In totaal hebben we iets van 1100 foto's gemaakt, en ik heb er gisteravond ongeveer 250 besteld. (daar kan ik wel een album van maken zou ik zo denken)
Ook heb ik mijn gemaakte travelyournal bijgehouden, als de kinderen wakker werden, ben ik met ze naar de woonkamer gegaan, daar speelden de kinderen, en kon ik steeds de vorige dag verwerken in mijn yournal( dan kon de rest nog even doorslapen). Was erg leuk om dit direct op vakantie te doen. Ik zal als ik de foto's binnen heb en er in geplakt heb, foto's showen.
In Bernkastel- Keuz hebben we boven op een berg een ruïne kastel bezocht, erg mooi!
Het was zulk lekker weer, dat er zelfs een waterpistolengevecht gehouden kon worden!
Al met al hebben wij ons wel vermaakt.
Halverwege septemberga ik een hele dag een workshop volgen, waarin we in 1 dag een heel album met 20 Lay-outs gaan maken, dus dan zijn deze foto's in een keer gescrapt, uiteraard volgen daar dan foto's van op mijn blog!

woensdag 8 augustus 2007

Travel Journal

Vanavond heb ik mijn travel journal zover mogelijk afgemaakt. Ik heb een boekje gesloopt, de kaften beplakt en er van cardstock pagina's in gemaakt, dit alles versierd met Basic Grey infusion. (zo'n mooie papier lijn!!!)
Nu heb ik op verschillende pagina's insteekhoesjes gemaakt, waar ik dan op vakantie allerlei herinneringen in kan doen. Ook heb ik al stukjes cardstock bestempeld met de dagen en ik heb van die journaling stempels gebruikt, zodat ik straks op vakantie, elke dag er wat op kan schrijven en ruimte over kan houden voor 1 of 2 foto's per dag. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Uiteraard laat ik hem nog een keer zien na de vakantie, als hij helemaal af is!

dinsdag 7 augustus 2007

Dierentuin

Vandaag zijn we in het Noorderdierenpark in Emmen geweest, jeetje wat is dat ver rijden... Maar wel erg mooi allemaal, heel royaal opgezet en veel dieren gezien. Wat ik zelf erg leuk vond waren de pinguins, daar mocht je als bezoeker gewoon tussendoor lopen, en natuurlijk foto's maken. Ook liepen er doodshoofdaapjes los, dat vonden de kinderen weer erg leuk, het is mij maar net gelukt om er eentje op de foto te krijgen. Wat ook erg leuk was, waren de olifanten die krijgen een douche. De meest rechtse olifant hield erg van water, en heet Annebel, dat vonden Sebas en Mara erg gek, een olifant die het zelfde heet als hun kleine zusje!

maandag 6 augustus 2007

Vakantie kiekjes...

Zaterdag zijn we wezen fietsen op in Nationaal Park de hoge veluwe. Erg leuk en mooi, we hadden een bakfiets gehuurd en een gewone fiets, het was erg warm, en de bakfiets met drie kinderen er in was erg zwaar... maar wat hebben we een leuke dag gehad.
Belle was in slaap gevallen in de bakfiets... dat vraagt natuurlijk om een foto!
We zijn vandaag een dagje mee gevaren met mijn schoonouders op de boot van Zutphen naar Deventer. Het was heerlijk, super weer, en de kinderen vermaken zich opperbest met hun verrekijkers:
Belle heeft het grootste deel van de dag binnen doorgebracht, buiten was er echt te veel zon voor haar, maar ook zij vermaakte zich prima!!!
Dan had ik jullie ook nog een foto van mijn scrap aankopen beloofd, een deel heb ik al weer opgeruimt, maar dit lag nog op tafel:

Global Bumper Card Society

Ik ben door Marije genomineerd om mee te doen met de global bumper card society. Het is de bedoeling dat ik nu binnen een week iemand een kaartje stuur, en weer 5 mensen nomineer. Zo gaat het dan steeds door en door. Ik moet nog even bedenken wie ik een kaartje ga sturen, maar ik heb al wel vast 5 mensen genomineerd:

Brigitta http://breesmemorybox.blogspot.com

Corina http://scrapcorien.web-log.nl

Heidie http://heidie-verslaafdaanscrappen.blogspot.com

Ingrid http://hobbykatje.blogspot.com

Leontine http://leontinetisseur.blogspot.com

Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat ik jullie heb genomineerd! Meer info hierover vind je op: http://papercraftingengineer.blogspot.com/2007/07/playing-tag-and-spreading-some-joy.html

zondag 5 augustus 2007

wezen Shoppen!!!

Vandaag zijn ben ik met mijn moeder, zusje en nichtje naar Heesch geweest, om eens lekker te shoppen. Eerst ben ik lid geworden van het tijdschrift: creatief met Foto´s, daar kreeg je nu een minitote bij, en ik heb dezelfde kleur gekozen als dat ik de grote heb, staat erg leuk naast elkaar!!! Verder heb ik hele mooie rubons gekocht, grote bruine brads, een blok waarmee ik een kalender kan scrappen, lintjes en een mooie roze pen. Oh ja ook nog wat verrassingspakketjes, voor maar 7,50 euro, en er zal veel meer in natuurlijk, erg leuk. Ik zal kijken of ik binnenkort nog een fotootje kan plaatsen, maar we hebben nu vakantie, en doen veel dingen, dus heb ik weinig tijd om te computeren. Morgen gaan we lekker mee varen met mijn schoonouders op de boot... heerlijk, maar weer weinig tijd om foto´s te plaatsen, sorry!

vrijdag 3 augustus 2007

Kado voor Ingrid

Morgen gaat een van de leidsters van Mara en Belle op het kinderdagverblijf met zwangerschapsverlof. Ik heb voor haar dit doosje gemaakt, met daarin een klein rompertje voor de baby.
Ik hoop dat ze het leuk vindt!

donderdag 2 augustus 2007

Speeltuin de Eekhoorn

Vandaag ben ik met Mara en Belle naar speeltuin de Eekhoorn geweest, Sebas mocht met Opa en Oma mee naar Slagharen. De speeltuin was helemaal afgezet, dus de kinderen konden heerlijk hun gang gaan, mijn zus en haar zoontje Pieter waren ook mee!
Belle vond vooral de schommel erg leuk en samen met Mara kon ze ook goed op de wipkippen zitten. Jullie begrijpen het al dit leverden een hoop mooie foto's op!

woensdag 1 augustus 2007

Vakantie!!!

Jippie!!! Ik heb vakantie, vanmiddag om 16.00 uur trok ik de deur van mijn kantoor dicht, en ik doe hem pas weer op op dinsdag 21 augustus!! Wat een zalig gevoel. Leon moet nog 2 dagen werken, maar met het mooie weer van nu geniet ik alvast in mijn eentje met de kids. We gaan volgende week leuke dingen doen met de kinderen vanuit huis, en dan een weekje op vakantie. Heerlijk!