dinsdag 7 augustus 2007

Dierentuin

Vandaag zijn we in het Noorderdierenpark in Emmen geweest, jeetje wat is dat ver rijden... Maar wel erg mooi allemaal, heel royaal opgezet en veel dieren gezien. Wat ik zelf erg leuk vond waren de pinguins, daar mocht je als bezoeker gewoon tussendoor lopen, en natuurlijk foto's maken. Ook liepen er doodshoofdaapjes los, dat vonden de kinderen weer erg leuk, het is mij maar net gelukt om er eentje op de foto te krijgen. Wat ook erg leuk was, waren de olifanten die krijgen een douche. De meest rechtse olifant hield erg van water, en heet Annebel, dat vonden Sebas en Mara erg gek, een olifant die het zelfde heet als hun kleine zusje!

3 opmerkingen:

Katje zei

Hoi Petra, leuk dat je mijn kaart leuk vindt, nu maar hopen dat Hilda, aan wie ik hem gestuurd heb, hem ook leuk vindt......En ik ben ook wel benieuwd naar jouw kaart..........
Wat heb je leuke uitstapjes gedaan!! Ziet er fijn uit op de foto, dat varen, en leuk fietsen met zo'n kar. En dierentuinen zijn altijd leuk, en vooral Emmen is echt mooi. Leuke foto's heb je gemaakt!
groetjes, Ingrid

scrapgek!!!!!! zei

oooohhh gave foto's!!! zo te zien hebben jullie het reuze naar je zin gehad! en je hebt weer lekker veel foto's om mee te scrappen, want daar doen wij het als scrappers ook wel een beetje voor he? LOL! groetjes marije.

Petra zei

Inderdaad Marije, mijn man wordt er wel een beetje gek van soms, want ik maak veel foto's puur omdat ik dan al een idee heb hoe ik het wil verwerken!