woensdag 8 augustus 2007

Travel Journal

Vanavond heb ik mijn travel journal zover mogelijk afgemaakt. Ik heb een boekje gesloopt, de kaften beplakt en er van cardstock pagina's in gemaakt, dit alles versierd met Basic Grey infusion. (zo'n mooie papier lijn!!!)
Nu heb ik op verschillende pagina's insteekhoesjes gemaakt, waar ik dan op vakantie allerlei herinneringen in kan doen. Ook heb ik al stukjes cardstock bestempeld met de dagen en ik heb van die journaling stempels gebruikt, zodat ik straks op vakantie, elke dag er wat op kan schrijven en ruimte over kan houden voor 1 of 2 foto's per dag. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Uiteraard laat ik hem nog een keer zien na de vakantie, als hij helemaal af is!

10 opmerkingen:

scrapgek!!!!!! zei

gaaf joh! heb in de vakantie ook een travel journal gemaakt! is erg leuk om bij te houden hoor! moet eigelijk nog steeds foto's plaatsen op mijn blog! oeps! groetjes marije.

Janny zei

wat gaaf zeg, wat een leuk idee, wij gaan vrijdag ook een weekje weg, maar ja nu weinig tijd meer om nog zoiets te maken;)

Leontine zei

Leuk geworden zeg...maar ik blijf het moeilijk vinden om iets te maken zonder dat ik weet hoe het er klaar uitziet. Ik ben wel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat, maar eerst een fijne vakantie

yvon zei

wat ene gaaf boek

Heidie zei

ziet er erg goed uit. Ik heb ook een vakantiedagboek gemaakt. Al vast een fijne vakantie.

wendy zei

heel erg mooi

Je@net zei

Ziet er gaaf uit Petra!!

Ingrid zei

Wow! Dat ziet er leuk uit. Voor de volgende vakantie wil ik ook zo'n travel journal maken. Veel plezier op vakantie!!

Marguerita zei

Ziet er leuk uit, ben benieuwd naar het eindresultaat.

Marsha zei

en heb je je travel journal vol gekregen ? ik vind 'm erg leuk geworden en wel een goed idee om dat mee te nemen op vakantie ... vaak als je thuis bent, ben je toch al weer een hoop dingen vergeten ...