zondag 19 augustus 2007

Terug van Vakantie

We zijn sinds vrijdagavond weer thuis. We hebben een heerlijke week gehad in Duitsland. Echt heel mooi weer, tussen de 24 en de 30 graden elke dag, en maar 1 ochtend een beetje regen, maar toen waren we in de Luxemburg, dus dat wes helemaal niet erg.
Heel veel foto's gemaakt, we waren en met mijn ouders en mijn zusje, die ook scrappen en dus ook veel fofo's maken. In totaal hebben we iets van 1100 foto's gemaakt, en ik heb er gisteravond ongeveer 250 besteld. (daar kan ik wel een album van maken zou ik zo denken)
Ook heb ik mijn gemaakte travelyournal bijgehouden, als de kinderen wakker werden, ben ik met ze naar de woonkamer gegaan, daar speelden de kinderen, en kon ik steeds de vorige dag verwerken in mijn yournal( dan kon de rest nog even doorslapen). Was erg leuk om dit direct op vakantie te doen. Ik zal als ik de foto's binnen heb en er in geplakt heb, foto's showen.
In Bernkastel- Keuz hebben we boven op een berg een ruïne kastel bezocht, erg mooi!
Het was zulk lekker weer, dat er zelfs een waterpistolengevecht gehouden kon worden!
Al met al hebben wij ons wel vermaakt.
Halverwege septemberga ik een hele dag een workshop volgen, waarin we in 1 dag een heel album met 20 Lay-outs gaan maken, dus dan zijn deze foto's in een keer gescrapt, uiteraard volgen daar dan foto's van op mijn blog!

5 opmerkingen:

yvon zei

leuke foto`s en wat een lekker wwertje

Ingrid zei

Fijn dat jullie zo genoten hebben. Leuke foto's.

scrapgek!!!!!! zei

fijn dat de vakantie zo geslaagd was! leuke foto's hoor....en ik ben benieuwd naar je travel journal! groetjes marije.

Janny zei

leuke foto's Petra en ik ben echt benieuwd naar je traveljournaal, het ziet er nu al erg leuk uit!

Marsha zei

wat een geweldige vakantiefoto's en wat hebben jullie er veel gemaakt !