zondag 4 november 2007

Kreadoe

Gisteren ben ik met mijn moeder en mijn zussen naar de Kreadoe geweest in Utrecht!!! Wat was het leuk, en wat hebben we een leuke dingen gekocht!!!! We vonden de eerste hal, met vooral veel demonstraties niet zo leuk, maar de hal daarachter, hal twee, daarintegen was geweldig... heel veel scrapkramen de meeste heel groot, met heel veel leuke dingen, maar ook een enkeling waar we maar snel zijn door gelopen.
Ik heb natuurlijk weer te veel gekocht, we konden het haast niet meer dragen allemaal. hieronder een groot deel van de buit!
En dan ook eindelijk een Hotfix gekocht met wel 10 zakjes steentjes en een opberg box voor maar € 25,- ik ben er zo'n blij mee!!!!

4 opmerkingen:

scrapgek!!!!!! zei

hey petra, gave dingen heb je gekocht joh! enne grappig dat we tegelijk de hotfix gekocht hebben!!! ik was inderdaad zo super druk daar, moest steentjes voor jeanet en mij uitzoeken en het was zooooo druk bij die stand! LOL! jammer dat ik je niet herkend heb! volgende keer mischien! hihihi! veel plezier met je aankopen! groetjes marije.

Heidie zei

Wat een mooie dingen heb je gekocht. heel veel plezier met je aankopen.
groetjes Heidie

Je@net zei

Wauw, jij hebt ook al zulke leuke spullen ingeslagen!!
Was echt een heerlijk dagje uit hè!! We hebben zo genoten!

Marsha zei

wat een gave spullen heb je gekocht ! helaas geen kreadoe voor mij dit jaar maar wie weet volgend jaar weer ...