zaterdag 17 november 2007

Het Feest

Ik ben kapot!!! Wat een dag zeg vandaag... Vanmorgen om 9.30 begon Sebas zijn verjaarspartijtje, hij had 5 kindjes uit zijn klas uitgenodigd voor een piraten feest.
Ik had schatkistjes als uitnodigingen gemaakt.
Het werd dus een piraten feestje, de kinderen hebben vanmorgen allemaal een eigen schatkist geschilderd, en koekjes gebakken om deze als schat in de kist mee naar huis te nemen.
Wat was het een gezellig feest, Leon heeft om 12.30 alle kinderen naar huis gebracht. Ik heb toen even met Sebas naar zijn cadeautjes gekeken, en om 13.15 moesten we weer naar het zwembad, want daar was vandaag de eerst kijkles... Ja die sla je natuurlijk niet over! Dus Sebas moest direct weer paraat staan en zwemmen. En hij doet nu al een paar weken alsof hij de beste van de klas is, maar na vandaag weten wij beter...
Hij vind het doodeng om in het water te springen, en hij springt dan ook niet eerder voor dat hij zeker weet dat de juf of meester hem vast heeft! Nou ja hij is ook pas een paar weken bezig, dus dat mag ook best. De meester stelde wel voor dat hij de komende weken maar even twee keer per week moet komen zwemmen, dus we gaan voortaan ook op vrijdag middag naar de zwemles. Ik hoop maar dat hij dan snel watervrij is, want hij moet natuurlijk leren zwemmen, maar twee keer in de week met 3 kinderen naar het zwembad, is best een hele opgaaf.
Toen we vanmiddag thuis kwamen hebben we de rotzooi van vanmorgen opgeruimd, snel gegeten en Sebas en Mara lagen al om 18.15 uur in bed te slapen, zij zijn ook kapot... ik heb toen in de keuken nog een leuke taart gemaakt, want morgen krijgen we de familie op bezoek voor het "grote mensen feest" Sebas wilde graag een dino feest, dus ik heb een dino gemaakt, hij is niet helemaal geworden zoals de beschrijving was, maar ik vind het wel erg goed gelukt!!!
Nu hopen dat Sebas dat ook vind als hij morgen wakker wordt!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Peet,

Coole taart! Ik kan niet wachten tot ik morgen een stukje mag proeven!

Groetjes, Martine

CresceNet zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Charlotte zei

Wauw! Wat een geweldige taart heb je gemaakt Petra! Ik denk dat Sebas daar heel blij mee is! :)

En wat een leuk feestje hebben jullie georganiseerd! Ik sla het idee even op voor over een paar jaar... ;)

Je@net zei

O, dat ziet er super cool uit joh!!

Marga zei

Ondanks de drukte klinkt het toch als een hele geslaagde dag. Leuk dat wij een beetje mogen meegenieten zo :) Die dino-taart ziet er hartstikke gaaf uit en vooral erg lekker! Hele fijne dag nog :)