dinsdag 11 september 2007

Zelfgemaakte creaties verkopen op kerstmarkt?

Ik werd vanmiddag gevraagd om samen met mijn moeder op de kerst markt bij haar op het werk een kraam te nemen, om zelfgemaakte scrapkadootjes te verkopen.... Mijn moeder twijfelde in eerste instantie, maar ik was direct enthoussiast. Het lijkt me erg leuk. We gaan allerlei babykadootjes maken, blikjes, doosjes enz met baby rompertjes, sokjes, slabbertjes en wat we allemaal nog meer kunnen verzinnen. Het is al op 14 december, en dan moeten we wel genoeg spulletjes gemaakt hebben, maar ja hoeveel is genoeg... Dan moeten het er toch zeker een stuk of 40 - 50 worden! Genoeg te doen dus! Maar dat gaat zeker lukken. Als jullie nog ideeën, voor andere babykadootjes, hebben hoor ik het graag.

7 opmerkingen:

Je@net zei

Wat leuk Petra!! Dat wordt nog even lekker hard werken dus! Succes ermee!!

*~SCRAP-GEK~* zei

helemaal super joh! je gaat het nog druk krijgen zo te horen! heel veel succes ermee hoor! greotjes marije.

Rozella Meijer-Kern zei

Dat is heel erg leuk. Ideetje: babykaarten...kleine luiertaarten..

Norbiba zei

wat leuk!!! op royallemon.nl heb je een omschrijving voor het maken van een melkpak! veel plezier met het maken van alles!

Ingrid zei

Wat een leuk idee zeg. Dat wordt flink doorwerken de komende maanden.

Wendy Schoonhoven zei

Geweldig idee, enne...kleine (6-pack) eierdoosjes scrappen en vullen met oa babysokjes?? Veel succes en plezier met de voorbereidingen, groetjes, Wendy.

Marga zei

Wat leuk joh! Misschien een ideetje om kleine layouts te maken met op de plaats van de foto een stukje mica waar mensen zelf hun eigen foto achter kunnen plaatsten.