zondag 9 september 2007

nog een kaart en scrapvlooienmarkt

Ik heb gister avond bij mijn ouders een kaartje gescrapt voor mijn tante die een longontsteking heeft opgelopen. Het kaartje gaat morgen op de brieven bus.
Vandaag zijn we naar een scrapbookwinkel in Rotterdam geweest, daar had ik mij samen met mijn moeder en mijn zusje opgegeven om spulletjes te verkopen. We waren al vroeg vertrokken omdat er vanalles te doen was vandaag in Rotterdam, maar we hadden er bijna geen last van, en waren dus om 9.45 uur al in de stad! We hadden dus alle tijd om onze spulletjes klaar te leggen, want de winkel ging pas om 11.00 uur open. Het was de tweede keer dat wij hier aan mee deden, en de vorige keer had ik voor meer dan € 110,- verkocht, maar ik had nu veel minder spullen, dus ik dacht: als ik € 50,- haal ben ik al blij... Maar het was erg druk en de zaken liepen goed. Ik heb vandaag voor weer ruim € 92,- verkocht. Het leuke is dat de klanten die iets bij jouw kopen, dat gewoon bij de kassa betalen, en voor het totaal bedrag mag je dus zelf na de markt nieuwe spullen uitzoeken. Erg leuk dus, je verkoopt je spullen die je toch niet meer gebruikt, en mag er nieuwe materialen voor uitzoeken. Dit is mijn "winst"! (ik heb heel fijn mijn collectie cardstock aangevuld!) En ik heb zelfs nog een tegoed bon over gehouden van meer dan € 35,- euro.Wat in het vat zit, verzuurd niet, he?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie kaart heb je weer gemaakt!

Groetjes Hanneke

scrapgek!!!!!! zei

mooi kaartje heb je gemaakt joh! en je hebt goed verkocht zo te horen..leuke spullen heb je weer teruggekocht hoor! ;-) groetjes marije.

Rozella zei

kijk dat is nog eens zaken doen. leuke aankopen heb je gedaan...

Frumpies world zei

Geweldig zeg, je hebt iig leuke dingen eraan over gehouden! Veel plezier ermee. Groetjes, Wendy.