maandag 10 september 2007

Nespresso gekregen

Vanmiddag om 17.30 uur wordt er aangebeld, staat de postbode op de stoep met een enorme doos! Hij zegt tegen mij: U heeft een nieuwe citroen gekocht. Ja dat klopt zeg ik. Blijkt dat we daar een nespreso apparaat bij krijgen. Ik zei nog tegen de postbode dat wij daar niets van af wisten, maar dat had hij al vaker gehoord vandaag. We hebben dus een nespresso apparaat een Magimix M 220 Echt een prachtig apparaat, met een starters pakket waarin een grote kop en een klein kopje met schoteltje zit, en ook nog 12 verschillende koffiecupjes!Maar... ik drink helemaal geen koffie, en Leon drinkt thuis ook eigenlijk geen koffie, we hebben een senseo apparaat voor de visitie!?! Dus wat moeten wij nu met zo'n luxe koffiezetter???
We hebben hem dus maar op marktplaats gezet, dus ken je mensen die op zoek zijn naar zo'n apparaat, geef het ze door, dit is het moment om er goedkoop aan te komen!

3 opmerkingen:

scrapgek!!!!!! zei

ooooooh wat super leuk zeg! enne ik hoop dat je hem weer voor veel geld kan verpatsen op marktplaats! kun je weer scrapspulletjes kopen!:-) groetjes marije.

Wilma zei

Zijn toch leuke dingen voor de mens:)

groetjes Wilma

Frumpies world zei

WAUW en wat grappig, zo'n onverwacht luxe cadeau...succes met de verkoop, groetjes, Wendy.