zondag 29 november 2009

eindelijk weer een lay-out!!!

Daar ben ik weer, en nu zelfs op zondag, eindelijk heb ik weer eens tijd gehad om op zondag eens heerlijk te scrappen. Ik heb een kaartje gemaakt en een lay-out. En de komende week ben ik vrij, dus dat betekent dat ik hopelijk, veel tijd heb om te scrappen. Dus ik verwacht deze week wel vaker een creatie te kunnen laten zien.
Maar eerst de creaties van vandaag:
Ik heb een lay-out gemaakt naar aanleiding van een sketch op het SA forum. Het is al een oudere, maar ik vond hem zo mooi, dat ik hem toch wilde maken.
Dit is mijn resultaat:
En dan nog een beterschapskaartje:
Tot snel!

maandag 23 november 2009

en weer een week voorbij....

Wat ben ik blij dat ik elke week toch nog even tijd vind voor de sketch van 2S4Y. of liever gezegd, ik maak graag tijd vrij om een kaartje te maken. November is voor ons een drukke maand, met verjaardagen, veel drukte op het werk en dan natuurlijk ook het sinterklaas feest.
Dit maakt dat ik in deze tijd weinig tijd heb om te scrappen, maar een kaartje lukt gelukkig meestal wel op maandag middag.
Hier weer mijn resulaat van vanmiddag:
bedankt weer voor het kijken!

maandag 16 november 2009

Laura's # 39

Vanmiddag weer een kaartje gemaakt met de sketch van 2S4Y. Een lastige deze keer, maar het is toch gelukt:)
Dit is mijn resultaat:
Thanks for stopping by!

zondag 15 november 2009

wat kadootjes en de Kreadoe

Woensdag is Sebas jarig en dus moesten er trakaties gemaakt worden, de traktaties voor de kinderen zijn nog niet helemaal klaar, maar voor de juffen ben ik wel al klaar. Ik heb kleine chocolade reepjes bescrapt en ik moet zeggen dat ik het er erg leuk uit vind zien: Vanmiddag moeten we naar de verjaardag van Jento, een neefje van ons. Hij is aan het sparen voor een wave-board, dus wil hij graag geld krijgen. Ik heb een leeg pepermunt doosje bescrapt om daar het geld in te doen, best grappig he?
En dan was het gisteren eindelijk zover, we gingen naar de Kreadoe!!! Ik had er enorm veel zin in!! Ik had lekker gespaard en ik kreeg ook nog geld van mijn moeder, ik kon me dus lekker laten gaan. En reken maar dat ik dat gedaan heb.
Het was super gezellig, we waren met zijn 5-en. Mijn moeder, twee zussen, een vriendin van mijn zusje en ik. We hebben echt zo ontzettend gelachen om van alles en nog wat.
Maar jullie willen natuurlijk zien wat ik allemaal gekocht heb...
BIA ringen, wol, om weer een leuke sjaal voor Mara te maken, hele leuke stempels waarmee je zelf teksten in een cirkel kan stempelen, nog een ander stempeltje en twee kistjes om te maken:
Mijn voorraad enveloppen heb ik weer aangevuld, net als de gluedots, een stempel met de tekst hiep hiep hoera, glitterstiften, inkt, een boekje van MDF en nog wat bedels en ringen: heerlijk veel parels, bloemen, lintjes, knoopjes en kleine lettertjes:
en nog wat papier en twee cardkits: Zoals jullie zien heb ik weer even genoeg spullies, en kan ik weer even vooruit!
Bedankt weer voor het kijken.

maandag 9 november 2009

kazan's # 39

Het is alweer maandag, wat gaat de tijd snel! Ik heb wel zitten scrappen van de week, ik heb 30 taartpuntjes gemaakt die Sebas volgende week kan uitdelen voor zijn zevende verjaardag!
Maar daar heb ik nog geen foto van.Wel heb ik een foto van de kaart die ik gemaakt heb naar aanleiding van de sketch op 2S4Y. Ik heb er een kaartje van gemaakt voor mijn leidinggevende die haar moeder heeft verloren afgelopen week. Daarom is het dus geen uitbundig kaartje geworden.
Dit is het resultaat:
Fijne week weer en bedankt voor het langskomen!

maandag 2 november 2009

2 sketches

Ik heb natuurlijk weer een kaart gemaakt met de sketch van 2S4Y. Het lukt de laatste tijd niet altijd om ze te plaatsen, maar ik maak ze eigenlijk wel altijd.
Dus ook vanmiddag weer. Ik heb heerlijk zitten spelen met glimmermist, glitter en embossingpoeder, zo leuk!!
Dit is mijn resultaat:
en een detail fot van mijn geklieder met glitter en embossingpoeder :):)

Fijne avond nog!

zondag 1 november 2009

bad blogger....

Ik weet het, ik ben een slechte blogger op het moment... Maar ik heb nu dan ook wel wat te laten zien:) Ik heb namelijk wel gescrapt, maar ik ben vooral met mijn kerstkaartjes bezig geweest, ik ben al over de helft:):)
Ook heb ik wel nog een lay-out gescrapt, met een van de foto's die Bettina Traas heeft gemaakt vorig jaar in november.
Eerst een detail foto:
En dit is het geheel:
Ook nog een kaartje gemaakt:
Gisteren was de forum dag, heel erg gezellig!!! Veel mensen even gesproken, veel geshopt en zelfs ook nog gescrapt!! Ik heb het miniboekje gemaakt waar een beschrijving van was gemaakt. Ik heb hem helemaal af gekregen en zelfs gisteren al een begin gemaakt met het inplakken van de foto's erin.
We zaten dan ook aan een hele productieve tafel, Martine had ook het miniboekje af en nog bijna een lay-out, en tegenover zaten Wendy en Karin, en zij hebben ook allebei 1 of 2 lay-outs gemaakt!! Ik geloof niet dat er aan alle tafels zo veel gescrapt is.....
Maar behalve scrappen kon er natuurlijk ook geshopt worden, Marjolein van de Scraphotheek had een heleboel mooie spullen mee genomen en ik zelf ben wel 3 x... naar de kraam geweest om te shoppen. Hier mijn aankopen:
Dat was het weer voor vanavond en ik ga proberen om met mijn volgende bericht niet weer twee weken te wachten...