zondag 15 november 2009

wat kadootjes en de Kreadoe

Woensdag is Sebas jarig en dus moesten er trakaties gemaakt worden, de traktaties voor de kinderen zijn nog niet helemaal klaar, maar voor de juffen ben ik wel al klaar. Ik heb kleine chocolade reepjes bescrapt en ik moet zeggen dat ik het er erg leuk uit vind zien: Vanmiddag moeten we naar de verjaardag van Jento, een neefje van ons. Hij is aan het sparen voor een wave-board, dus wil hij graag geld krijgen. Ik heb een leeg pepermunt doosje bescrapt om daar het geld in te doen, best grappig he?
En dan was het gisteren eindelijk zover, we gingen naar de Kreadoe!!! Ik had er enorm veel zin in!! Ik had lekker gespaard en ik kreeg ook nog geld van mijn moeder, ik kon me dus lekker laten gaan. En reken maar dat ik dat gedaan heb.
Het was super gezellig, we waren met zijn 5-en. Mijn moeder, twee zussen, een vriendin van mijn zusje en ik. We hebben echt zo ontzettend gelachen om van alles en nog wat.
Maar jullie willen natuurlijk zien wat ik allemaal gekocht heb...
BIA ringen, wol, om weer een leuke sjaal voor Mara te maken, hele leuke stempels waarmee je zelf teksten in een cirkel kan stempelen, nog een ander stempeltje en twee kistjes om te maken:
Mijn voorraad enveloppen heb ik weer aangevuld, net als de gluedots, een stempel met de tekst hiep hiep hoera, glitterstiften, inkt, een boekje van MDF en nog wat bedels en ringen: heerlijk veel parels, bloemen, lintjes, knoopjes en kleine lettertjes:
en nog wat papier en twee cardkits: Zoals jullie zien heb ik weer even genoeg spullies, en kan ik weer even vooruit!
Bedankt weer voor het kijken.

10 opmerkingen:

Heidie zei

wat een leuke spullen heb je gekocht. Heel veel plezier er mee.

groetjes Heidie

Rieni zei

heel veel plezier met je mooie nieuwe spulletjes

Martine zei

Hey Peet,

Die cadeautjes voor de juffen en voor Jento zijn inderdaad goed gelukt zeg! LEUK! Enne ik zie je nieuwe tafel... al is het maar een heel klein stukje, hihi.

En ik vond het ook supergezellig gisteren!

Groejtes, Martine

Wendy Schoonhoven zei

Gave spullen heb je gekocht zeg...ik was er ook gisteren maar heb jullie helaas niet gezien, anders had ik vast even gedag gezegd. Nou ja, iig heel veel plezier met je nieuwe aanwinsten. En die repen chocola en het lege doosje met geld zijn leuk zeg....Groetjes, Wendy.

Sylvia zei

wow wat een leuke spullen! krijg spijt dat ik niet ben gegaan... maar volgende keer beter!

liefs syl

Tamara zei

wat een leuke spulletjes heb je gekocht :) en leuk de cadeautjes die je hebt gescrapt! xx Tamara

Maureen zei

Wat leuk die chocoladereepjes!
En je hebt je heerlijk uitgeleefd op de Kreadoe!

Karin zei

Lekker hè, kopen! Leuke spullen heb je weer gekocht hoor, dus daar komen vast weer mooie dingen van.
Groetjes,
Karin

Maryke zei

Je traktaties zien er prachtig uit. Je hebt ook veel leuke spullen gekocht! Super veel plezier ermee!

Angélique zei

Wat heb je veel gekocht, ha, ha, ha!!! Je tas was ook bijna niet meer te tillen! Maar gelukkig zie ik dat alles heelhuids is thuis gekomen.

Wat was het gezellig!

Liefs,
Angélique