maandag 30 maart 2009

Happy Birthday

Ik ben een slechte blogger momenteel... Ik vind het heel naar, maar ik kom er gewoon op het moment niet aan toe. Afgelopen weekend is Mara 5 jaar geworden, en hebben we een groot feest gegeven. Daarnaast is het op mijn werk ook nog niet rustiger, en maak ik elke week ongeveer 1,5 dag te veel. (maar dat wordt wel uitbetaald, dus vrijdag of zondag ga ik met een zeer goed gevulde portemonaie naar de opening van Paper & Pictures in Doorn!! Dat is dan weer de leuke kant van het maken van overuren...)
Maar gelukkig toch nog even tijd gevonden om mee te doen met 2sketches, dat wil ik gewoon volhouden, dan scrap ik toch in elk geval 1 kaartje per week :):)
Ik heb er een clear kaartje van gemaakt, dit is de eerste keer dat ik dat probeer, en ik moet heel eerlijk zeggen, ik vind het zelf best wel goed gelukt. Ik vind het alleen wel moeilijk fotograveren.... je ziet steeds de schittering erin. Dit zijn de beste foto's die ik kon maken:
Ik hoop jullie van de week nog meer scrapwerk te laten zien, want dat betekent dat ik heb kunnen scrappen :) Maar ik weet niet of het gaat lukken... Ik zal in elk geval van het weekend laten zien wat ik gekocht heb bij P&P.
Thanx again!

maandag 23 maart 2009

Birthday Wishes

Maandag betekent natuurlijk een kaartje met 2S4y!! Eigenlijk had ik heel weinig tijd, maar ik heb toch even tijd gemaakt om het kaartje te maken. Dus geen lang verhaal, maar alleen snel de foto's:

zondag 22 maart 2009

Sketchysunday 22 maart

Ik heb net heerlijk een lay-out zitten maken, het is namelijk weer zondag, en dan is er altijd een sketch op het SA forum. Ik heb een foto gebruikt van onze vakantie en het papier van BG Marakech, echt zulk mooi papier!
Dit is wat ik er van gemaakt heb:
Ik ga weer verder scrappen, wie weet tot later!

Wat een week....

Wat een drukke week heb ik achter de rug, het is op mijn werk echt zooo gigantisch druk, we krijgen een nieuwe vestiging, en de aanmeldingen stromen binnen. Jullie mogen raden wie die aanmeldingen stroom mag verwerken.... Juist ikke!! Maar ja normaal gesproken ben ik 3,5 dag bezig met de twee vestigingen die we nu al hebben en dit komt er dus boven op. Ik maak erg veel overuren hierdoor, en kom minder aan scrappen toe....Jammer, maar die overuren worden wel uitbetaald, dus ik kan straks lekker gaan scrapshoppen. (dat is dan weer de leukere kant van overuren maken...)
En dan heb ik gisteren de laatste workshop mogen geven van Scraptacular. Deze winkel gaat sluiten, wat ik echt heel jammer vind, maar ik kan de beslissing wel begrijpen. De winkel is nu nog wel open, en er is op het moment een korting van 30 % op alles!!! Er ligt nog genoeg in de winkel, dus als je nog iets nodig hebt, zou ik nog even langsgaan.
We hebben dit boek gemaakt:
Zo zag de tafel eruit voor dat we begonnen, gezellig he?
Zien jullie die leuke bakjes, met folie erom heen. Dat was een
kadootje voor iedereen in de workshop, omdat dit de laatste keer was. Ik zelf kreeg ook iets leuks van Anne-Marie:

Komende week weer een drukke week op het werk en in het weekend vieren we de verjaardagen van de kinderen, dus dat wordt weer niet echt veel scrappen... ik ga daarom nu maar even aan de slag!! Allemaal weer een fijne week gewenst!

maandag 16 maart 2009

Here's to you! (2S4Y)

Maandag middag, dus weer gezellig een kaartje maken met de sketch van 2S4Y, vandaag werd iedereen uitgedaagd om niet alleen zelf een kaartje te maken, maar ook je kind(eren) er een te laten maken. Nou daar is Mara wel voor te porren natuurlijk!!!
Ik zelf heb de sketch een kwartslag gedraaid!
en dit is Mara (4) haar kaart:
Ik vind Mara's kaart enorm leuk geworden, jullie ook?

zondag 15 maart 2009

A-diploma

Vandaag heb ik eindelijk weer eens tijd om mee te doen met de Sketchy Sunday op het SA forum. Maaike heeft weer een super leuke sketch uitgezocht en dit is mijn uitwerking:
en een detail foto:
Ik vond het een leuke sketch om mee te werken, dank je wel weer Maaike!
Ik ga weer verder boven, er moeten nog uitnodigingen gemaakt worden voor het prinsessenfeestje van Mara. Bedankt weer voor het langskomen!

woensdag 11 maart 2009

have a break

Gisteravond heb ik met mijn nieuwe spulletjes uit Amerika zitten spelen! Heerlijk om al die materialen te gebruiken, ik had het scrappen echt wel een beetje gemist.
Ik heb een vrolijke lay-out gemaakt met het MM papier Cloe's Closet:
En een detail:
Ik heb weer veel inspiratie, ik hoop dat
mijn bestelde foto's van de vakantie vandaag aankomen dan kani k vanmiddag weer lekker aan de scrap!

maandag 9 maart 2009

We zijn weer thuis en mijn aankopen!

Wat een heerlijke vakantie hebben we gehad!!! We hebben eerst vier dagen op een cruise schip doorgebracht, en dat is echt zooo genieten, wat een luxe!!! We hebben de Bahama's bezocht, en zo ontzetend genoten van het weer, echt elke dag een graad of 25 of 26, lekker dus! Er was was wel vrij veel wind, maar ja, als dat alles is. Na de cruise zijn we 6 dagen in Orlando geweest, daar hebben we Seaworld, BushGardens en the Universal Studio's geweest. Het was zo lekker rustig in alle parken, dat we rond een uur of 16.00 elke dag klaar waren in het park. Dan hadden de achtbanen een paar keer gedaan, en de rest ook allemaal gedaan. Dus toen bleef er 's middags tijd over om op zoek te gaan naar scrapwinkels... Je bent verslaafd of je bent het niet... Eerst wat foto's van de cruise: Dan foto's uit Sea world en BushGardens: En natuurlijk wil ik jullie niet onthouden wat ik allemaal gevonden heb aan scrapspulletjes, sommige spullies had ik al in een eerder berichtje laten zien, maar ik heb nu alles bij elkaar gelegd en gefotografeerd, en ik schaam me misschien wel een klein beetje voor de hoeveelheid, maar ja.... als je eenmaal in Amerika bent, moet je er van profiteren ook natuurlijk :):) Hier zijn de foto's: De tacky glue kost daar echt niets, dus die moest ik meenemen, verder wat papier, stickers, inkt, knoopjes en mini thickers: Wat bloemen, lint, stempels en grote boekbindringen: Een nieuwe lijn van MM Cloe's Closet
Een van de nieuwe lijnen van BG Marakesh
Een minialbum, een sizzix stans met sterren (die wilde ik al zo lang, en nu was hij omgerekend nog geen 7 euro) wat kaartjes, rubons en een vouwbeen: en natuurlijk ook Matha Steward ponsen, die moest ik natuurlijk wel meenemen! Nou valt best mee, toch? Ik kan in ieder geval weer even vooruit! :):):) Bedankt weer voor het langskomen!

Maandag.....

We zijn weer thuis van een heerlijke vakantie, ik zal vanavond of morgen een verslagje maken en wat foto's showen.
Vandaag heb ik weer gewoon gewerkt en natuurlijk is het maandagmiddag tijd voor een kaartje van 2S4Y, dat heb ik namelijk wel gemist hoor afgelopen week:):)
Hier is mijn resultaat:
en een detail foto:

woensdag 4 maart 2009

Hello there!

Hier even een kort berichtje vanuit the States! Wij hebben het hier echt geweldig, de Cruise was echt super en nu in Orlando is het echt ook geweldig! Vandaag bij Seaworld geweest, morgen naar BushGardens... wat naar he!
Maar we hebben ook gezocht naar scrapwinkels.... natuurlijk! Een Michaels al gevonden en vandaag een \echte scrapbookwinkel, namelijk Scrapbookboutique! Erg leuk om hier te shoppen, de prijzen zijn hier echt lager, en dan zijn het ook nog eens Dollars... Dat is dus leuk winkelen.
Natuurlijk ben ik me bewust dat ik dit niet kan melden zonder foto's te plaatsen van de buit... dus hier komen ze: (de eerste foto is wat ik bij Michaels heb gekocht, de rest heb ik bij de ScrapbookBoutique gekocht)
Wij vermaken ons nog wel even hier, we gaan nog een hoop leuke dingen doen, en wie weet vinden we nog wel meer scrapbookwinkels.... Doei doei!