vrijdag 1 februari 2008

Sneakje...

Ik ben vandaag bij Anne-marie geweest van Scraptacular om mijn materialen op te halen voor de tweede ronde van de DT wedstrijd. Ik heb zulke mooie spullen meegekregen, en natuurlijk nog wat schade extra gemaakt, LOL!! Na vanmiddag lijkt het mij nog leuker om in het DT te komen, ik heb zo'n leuke middag gehad bij haar in de winkel. Heerlijk geneusd tussen al die prachtige spullen en heel gezellig zitten praten. Ik zit vol met ideeen voor de tweede opdrachten, een layout en een ander project, voor dat andere project, mocht ik zelf 6 vellen design papier uitzoeken, en natuurlijk heb ik dit aangevuld met wat mooie lintjes en brads.
Ik kan natuurlijk niet te veel laten zien, maar ik heb wel een klein sneakje voor jullie...
Ik hoop maar dat het goed lukt, en dat het in de smaak valt bij de juryleden! Ik wil zo graag in dat Design Team!

6 opmerkingen:

SCRAP-GEK! zei

spannend...de spulletjes zien er in ieder geval super uit...ben benieuwd! succes meid! groetjes marije.

Leontine zei

Hahahah, wij zijn elkaar gisteren dus net misgelopen...veel succes met je 2e ronde opdrachten. Ik ben benieuwd wat jij ervan gaat maken. En gezellig is het zeker bij Anne-Marie!! X Leontine

Claudia zei

Ik zal voor je duimen. Ik vind de dinfen die je maakr altijd erg leuk! Succes!!!
groeten Claudia

Je@net zei

Oooh, je spulletjes zien er gaaf uit joh! Succes hoor!!
Vond het hartstikke leuk om je gisteren in Doorn te zien en te spreken!!

Ingrid zei

De spulletjes waar je mee moet werken, zien er erg goed uit. Ik ben heel benieuwd wat je in petto hebt. Heel veel succes!! Ik zal voor je duimen.

Claudia Roubos zei

ziet er zeker leuk uit...ben benieuwd of je uitgekozen wordt. ik zal voor je duimen. En anne-marie is zeker een leuke meid. Ik woon in leimuiden en ben zoooooo blij met deze winkel!! Dus als je in het designteam komt zal ik je zeker eens ontmoeten!

groetjes, claudia