zondag 17 februari 2008

Heerlijk geshopt en adressenboekje

Wij zijn vanmorgen naar Batavia stad geweest, erg leuk, het weer was prachtig, alleen als je in de wind liep was het wel erg koud. Maar het zonnetje was heerlijk. We gingen voor schoenen voor Leon... en die hebben we ook gekocht!!!
En ik heb een paar nieuwe schoenen en ook Belle heeft nieuwe schoenen gekregen.
HIeronder die van mij, ik ben er erg blij mee, helaas kan ik die van Belle nu niet op de foto zetten, want die staan op haar kamer en ze licht heerlijk te slapen nu! Maar ze had erg hard nieuwe schoenen nodig, ze had nu nog maatje 19 aan, in de winkel even op laten meten... blijkt dat ze al 21 moet hebben (arm kind!) Dus ze heeft nu hele stoere roze met gele schoenen!
Thuis kwamen we er achter dat de winkeljuffrouw het afrekenen niet helemaal goed gedaan heeft, we hebben voor € 96,- 3 paar schoenen gekocht!!! (dat noem ik nu echt outlet shoppen!!!)
Ook heeft kleine Belle ook nog een jas gekregen:
Ik vond hem zo leuk! En toen Leon ook zei dat hij hem leuk vond heb ik hem natuurlijk direct gekocht, vinden jullie hem niet enig! Hij staat haar zo ontzettend schattig!!
Oh Mara heeft ook nog een shirtje gehad, maar dat wilde ze natuurlijk direct aan, dus dat kan ook niet op de foto, want ze is met papa de auto wassen!
Ik heb van de week ook nog even een adressenboekje gemaakt, ik wilde zo graag mijnBind it All uitproberen... Ik zag op een forum een bestandje met pagina's voor een adressen boekje, dat je kon downloaden. Ik heb dat gedaan en de pagina's uitgeprint, uitgeknipt en op elkaar geplakt. Het was erg leuk om te doen en heerlijk snel klaar. Het enige wat ik nog jammer vind is dat de ring erg groot is. Ik moet dus nog kleinere ringen hebben, daarom is ook de ring nog zo saai, als ik straks kleinere ringen heb, kan ik het even overdoen en er natuurlijk nog een aantal schattige lintjes aan knopen!
Iedereen weer een fijne week gewenst en bedankt weer voor het kijken op mijn blog!

3 opmerkingen:

Ellen zei

Wat een schattig jasje, die kleurtjes alleen al!!
Je agenda is heel erg leuk geworden zeg , die bind it all komt denk ik toch wel op mijn verlanglijstje ;-)

Marga zei

Zo, haha dat is inderdaad lekker shoppen zo, dat soort foutjes daar houden wij wel van :)
Wat is dat jasje schattig!! Je zit zeker al te popelen foto's van Belle te maken met dat jasje aan? Het adresboekje is inderdaad leuk zeg, en erg handig.

Fijne avond nog verder hoor :)
Groetjes,
Marga

wendies scrappings zei

wat een leuk adressenboekje

OP welke site heb je die adresssen bestand gevonden?