maandag 4 februari 2008

Heerlijk Winters

Zaterdag zijn we in Doorn geweest, en hebben we de workshop Heerlijk Winters gevolgd bij Paper and Pictures. Het was erg gezellig, en we hebben mooie werkstukken gemaakt. Het was een hele dag, waarbij je vier verschillende werkstukken ging maken. Maar wat ik wel jammer vond was dat als er een van de vier workshops begon, er niet echt een uitleg kwam, maar je had de materialen en de beschrijving en dan moest je gewoon maar beginnen. Natuurlijk lukt dat ook wel, maar dan kan je ook gewoon een werkbeschrijving mee nemen. Maar goed dat was eigenlijk het enige hoor, de rest was erg leuk, we hebben vooral heel veel gelachen. (dat is toch wel het voornaamste he?)
Zondag heb ik bij mijn moeder nog 2 dingen afgemaakt en nu moeten er nog twee, waarbij er aan eentje echt nog heel veel moet gebeuren, ik denk niet dat ik die eerst af ga maken. Ik ben namelijk ook bezig met de opdrachten voor Scraptacular en die wil ik eigenlijk eerst afmaken, dat snappen jullie wel he. Ik ben helemaal happy met mijn idee voor het miniboekje. De Lay out vind ik iets moeilijker, ik wil daar extra goed mijn best op doen... Maar ik heb dus twee projecten af van Heerlijk Winters:
Foto frame holder:
en de lay out, een echte winter.
Maar ik had geen winterfoto's hiervoor, dus ik heb er iets anders van gemaakt, ik had zwart wit foto's van de kids, die heb ik gebruikt. Het was een A4 lay out, maar dat vind ik niet zo leuk, dan past hij niet in mijn boek, dus ik heb het thuis op een 12 bij 12 vel geplakt, en nog wat versierd, als titel heb ik er: ALL MINE opgezet.
Ik ga weer verder aan mijn lay out en bedankt weer voor het kijken op mijn blog, ook ontzettend bedenkt voor alle lieve berichtjes die jullie steeds voor me achterlaten, ga hier vooral mee door....

1 opmerking:

Ingrid zei

Leuke creaties, Petra. Altijd gezellig zo'n uitje. Ik ben heel benieuwd naar de projecten die je voor de DT call gaat maken. Hopelijk hoeven we niet al te lang te wachten. ;-) Succes ermee!