woensdag 26 september 2007

Hoera Belle is 1 jaar!

Vandaag is Annebelle 1 jaar geworden! Vanmorgen cadeautjes uitgepakt en vanmiddag heerlijk pannenkoeken en taart gegeten... Verder vieren we zaterdag echt feest, maar Sebas en Mara vonden het vandaag toch ook al wel een feestje!

De taart vond Annebelle zo lekker dat ze er al aan begon voor dat het kaarsje uit geblazen was. Ze greep met haar hele hand in de slagroom... Heerlijk vond ze het!!

Het cadeau:

maandag 24 september 2007

Vakantie album gemaakt in 12 uur...

Zaterdag ben ik met mijn moeder en mijn zussen naar Wageningen geweest, daar hebben we de eerste Pat mee gemaakt. Pat staat voor Piens Album Track. Het was geweldig!! We begonnen om 10.00 uur 'smorgens en toen we om 22.00 uur 's avonds naar huis gingen hadden we bijna allevier een compleet album af! Van te voren hadden we een lijst met de benodigde foto's gekregen, hoeveel per layout, en welke maat. Die hebben we allemaal van te voren uit gezocht en op maat gesneden, dit was veel werk vooraf, maar erg leuk om er op deze manier al mee bezig te zijn. Om tien uur zijn we dus begonnen met LO 1, met 95 man tegelijk! We zaten in een soort college zaal, met erg veel ruimte om te scrappen per persoon, en voor ons een groot scherm met daarop de voorbeelden. Iedereen had ook een pizza doos met benodigdheden voor zich liggen, daar zochten we steeds de benodigde materialen per LO uit. Natuurlijk kon je je eigen materiaal en eigen ideeen ook nog gebruiken. Op deze manier werd eigenlijk geen een album het zelfde. Ik heb echt nog nooit zo snel een vakantie album gescrapt! Ik heb alleen zondag ochtend nog even de kaft versierd en het album in elkaar gezet, en nu is het dus helemaal af! Ik ben erg tevreden erover, maar kan jullie nog geen foto's van het album laten zien, omdat 13 oktober er nog een PAT gehouden wordt, en dan maken ze hetzelfde album. (dit omdat de inschrijving voor PAT1 zo snel vol was) maar wel een foto van ons zelf! Dus na 13 oktober zal ik het laten zien... nog even geduld dus weer.

woensdag 19 september 2007

eindelijk weer wat tijd

He he, eindelijk neem ik weer even tijd om mijn blog bij te werken. Ik heb de afgelopen week veel gescrapt, maar nog geen tijd genomen om dit ook te laten zien...
Maar bij deze, ik heb behoorlijk wat melkpakjes gemaakt, 1 voor een verjaardag, 4 voor de kerstmarkt om te verkopen, en ook nog 5 voor de dag van de leidsters op de creche. Eigenlijk is dit pas morgen, maar omdat we morgen niet op de creche en ook niet op de nso komen, hebben we ze vandaag al vast gegeven. Maar ik ben alleen vergeten om er een foto van te maken. Suf he?
Maar ik heb wel foto's van de andere pakjes, en ik heb ook nog een blikje versierd, hier moet nog een rompertje in. Mijn moeder en mijn jongste zusje zijn ook al druk bezig en hebben ook al een aantal blikjes gescrapt. Het gaat dus wel goed komen met het vullen van die kraam.

dinsdag 11 september 2007

Zelfgemaakte creaties verkopen op kerstmarkt?

Ik werd vanmiddag gevraagd om samen met mijn moeder op de kerst markt bij haar op het werk een kraam te nemen, om zelfgemaakte scrapkadootjes te verkopen.... Mijn moeder twijfelde in eerste instantie, maar ik was direct enthoussiast. Het lijkt me erg leuk. We gaan allerlei babykadootjes maken, blikjes, doosjes enz met baby rompertjes, sokjes, slabbertjes en wat we allemaal nog meer kunnen verzinnen. Het is al op 14 december, en dan moeten we wel genoeg spulletjes gemaakt hebben, maar ja hoeveel is genoeg... Dan moeten het er toch zeker een stuk of 40 - 50 worden! Genoeg te doen dus! Maar dat gaat zeker lukken. Als jullie nog ideeën, voor andere babykadootjes, hebben hoor ik het graag.

maandag 10 september 2007

Nespresso gekregen

Vanmiddag om 17.30 uur wordt er aangebeld, staat de postbode op de stoep met een enorme doos! Hij zegt tegen mij: U heeft een nieuwe citroen gekocht. Ja dat klopt zeg ik. Blijkt dat we daar een nespreso apparaat bij krijgen. Ik zei nog tegen de postbode dat wij daar niets van af wisten, maar dat had hij al vaker gehoord vandaag. We hebben dus een nespresso apparaat een Magimix M 220 Echt een prachtig apparaat, met een starters pakket waarin een grote kop en een klein kopje met schoteltje zit, en ook nog 12 verschillende koffiecupjes!Maar... ik drink helemaal geen koffie, en Leon drinkt thuis ook eigenlijk geen koffie, we hebben een senseo apparaat voor de visitie!?! Dus wat moeten wij nu met zo'n luxe koffiezetter???
We hebben hem dus maar op marktplaats gezet, dus ken je mensen die op zoek zijn naar zo'n apparaat, geef het ze door, dit is het moment om er goedkoop aan te komen!

twee lay-outs gemaakt

Ik heb vandaag weer heerlijk zitten scrappen, en het resultaat is 2 lay-outs. Ik vind zelf die met mijn meiden erop erg mooi geworden, maar ja dat is dan ook weer met papier van scenic route gemaakt. Hierop heb ik ook voor het eerst mijn prachtige stempels van Fancy Pants gebruikt!
Ik ben benieuwd welke jullie het mooiste vinden...

zondag 9 september 2007

nog een kaart en scrapvlooienmarkt

Ik heb gister avond bij mijn ouders een kaartje gescrapt voor mijn tante die een longontsteking heeft opgelopen. Het kaartje gaat morgen op de brieven bus.
Vandaag zijn we naar een scrapbookwinkel in Rotterdam geweest, daar had ik mij samen met mijn moeder en mijn zusje opgegeven om spulletjes te verkopen. We waren al vroeg vertrokken omdat er vanalles te doen was vandaag in Rotterdam, maar we hadden er bijna geen last van, en waren dus om 9.45 uur al in de stad! We hadden dus alle tijd om onze spulletjes klaar te leggen, want de winkel ging pas om 11.00 uur open. Het was de tweede keer dat wij hier aan mee deden, en de vorige keer had ik voor meer dan € 110,- verkocht, maar ik had nu veel minder spullen, dus ik dacht: als ik € 50,- haal ben ik al blij... Maar het was erg druk en de zaken liepen goed. Ik heb vandaag voor weer ruim € 92,- verkocht. Het leuke is dat de klanten die iets bij jouw kopen, dat gewoon bij de kassa betalen, en voor het totaal bedrag mag je dus zelf na de markt nieuwe spullen uitzoeken. Erg leuk dus, je verkoopt je spullen die je toch niet meer gebruikt, en mag er nieuwe materialen voor uitzoeken. Dit is mijn "winst"! (ik heb heel fijn mijn collectie cardstock aangevuld!) En ik heb zelfs nog een tegoed bon over gehouden van meer dan € 35,- euro.Wat in het vat zit, verzuurd niet, he?

vrijdag 7 september 2007

Kaartjes

Ik heb vanmiddag weer wat kaartjes zitten maken, twee alvast voor de kerst... Ik weet het het is nog erg vroeg, maar als ik ze allemaal zelf wil maken, dan heb ik wel even de tijd nodig. En ik houd er niet van als ik op het laatste moment nog heel veel kaartjes moet maken, dan is de lol eraf!
Ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Stempels uit Zweden binnen!

Ik heb de stempels uit Zweden binnen, eigenlijk had ik ze maandag al, en ik had ze woensdag daarvoor besteld, ik vind het super snel!!! Deze drie zijn het, en nog twee andere, voor de kerst, maar daar van kan ik het plaatje niet meer vinden.
Ik ben nu druk bezig om er kaartjes mee te maken, als ze af zijn laat ik ze zien!

donderdag 6 september 2007

Cadeautje gemaakt voor collega

Ik heb voor mijn collegaatje een blikje gescrapt, als cadeautje voor haar verjaardag. Ik heb een heerlijke zak drop gekocht voor haar, en natuurlijk heb ik er een paar gesnoept (erg fout voor mijn lijn, maar echt vreselijk lekker!!)
Ze was er erg blij mee, en gelukkig liet ze hem dicht voor thuis, kon ik niet weer in de verleiding komen.

zaterdag 1 september 2007

Stempel stuk!

Ik had vorige week bij de opening van Dolls en Decorations echt de meest geweldige clearstamps gekocht van Fancy Pants. Ik was er zo blij mee, ik had ze al heel lang gezien, maar ik vond ze eigenlijk steeds te duur. Maar bij dolls waren ze een stuk goedkoper dan dat ik ze toch nog toe had gezien, en ik dacht weet je wat: ik doe het gewoon! Dus ik helemaal blij naar huis en de stempels van de sheet af gehaald, tenminste dat was de bedoeling... Maar wat gebeurt er, twee stempels zijn niet goed los gesneden, en daardoor scheurt het prachtige kader kapot!!! Ik baalde echt enorm. Ik heb Petra (de eigenaresse van Dolls) een mailtje gestuurd, en zij zou dit mailtje door sturen naar Fancy Pants. En twee dagen later krijg ik een mailtje van Petra, dat ik ze mag komen omruilen, ze worden vergoed door Fancy Pants!!!! Dat was goed nieuws he? Dus vanmorgen zijn we even naar Almere gereden en heb ik nieuwe gehaald. Ik heb ze vanmiddag heel voorzichtig allemaal los gehaald, en ze zijn nog allemaal heel!!!
Dat wordt stempelen!