maandag 19 juli 2010

twee lay-outs

Vorige week vrijdag was mijn vakantie al begonnen, maar de kinderen wilde nog een dagje naar de opvang. Daardoor kon ik heerlijk wat zaken in huis doen en daarna bleef er ook nog tijd over omeven te scrappen. Ik heb sinds een hele lange tijd weer een lay-out gemaakt, wat zeg ik, twee zelfs... Dit is het resultaat:

Voor beide heb ik een inspiratie lay-out van het Scrapotheek forum gebruikt, daar word elke dag een lay-out ter inspiratie geplaatst, voor mij heeft het geholpen:)

We hebben op het moment dus heerlijk vakantie met z'n vijven. En wat hebben we een geluk met het weer. Vandaag zijn we in Hellendoorn geweest, dat was voor de kinderen erg leuk. Zelf vonden we het een beetje saai, maar de kinderen hebben werkelijk genoten, en dat is geweldig. Volgende week gaan we naar Walibie Flevo, daar komen papa en mama wel weer aan hun trekken in de achtbanen:):) (gelukkig vinden de oudste twee dat ook heel erg leuk!!)

BEdankt weer voor het langskomen!

2 opmerkingen:

Ria zei

Zijn leuke Lootjes Petra,

en een prettige vakantie !!!

groetjes Ria S.

Martine zei

Je layouts zijn geweldig geworden, zoals ik van de week ook al gezegd heb! Jammer dat Hellendoorn wat saai was voor jullie, maar gelukkig hebben de kinderen wel genoten! Liefs, Martine