vrijdag 1 januari 2010

En toen was het alweer 2010!!

Jeetje wat is de afgelopen week omgevlogen! We hebben echt super gezellige kerstdagen gehad. Eerste kerstdag met mijn ouders en zussen naar de WinterEfteling geweest, zo sfeervol, wel erg koud en enat, omdat alle sneeuw aan het dooien was, maar dat mocht de pret niet drukken natuurlijk! (het was daardoor ook niet zo druk, dus we hoefden nergens lang te wachten)
Tweede kerstdag gezelligheid met de familie van Leon, een heerlijk 5 gangen diner, veel eten, familie.... echt kerst!
En toen zijn we zondag naar Rome vertrokken, de kinderen uit logeren en wij samen naar deze prachtige stad. Jeetje wat is daar veel te zien!!! Ongelooflijk, het is daar één groot museum!
Ik heb veel foto's gemaakt en heb daar drie collages van gemaakt, om jullie alvast een idee te geven. Uiteraard volgen hier nog veel lay-outs en mini albums van. Ik heb al ideeen genoeg, een boekje met de fontijnen van Rome, een boekje over het Vaticaan, Rome by night....
Maar ja daar moet ik wel eerst even tijd voor vinden, want ik ben nu bezig met twee jubileum boekjes die ik moet maken voor mijn twee leidinggevenden. 2010 is namelijk het jaar dat het bedrijf waar ik voor werk 10 jaar bestaat, en ik werk er ook al 10 jaar, dus reden om een mooi album te maken voor beide dames met herrinneringen! Erg leuk, maar het kost veel tijd, en het moet volgende week vrijdag af zijn...
Maar dan nu echt de foto's van Rome:
Natuurlijk wil ik iedereen het allerbeste wensen voor 2010, dat dit jaar alles mag gebeuren waar iedereen op hoopt!
Bedankt voor het langskomen weer!

4 opmerkingen:

Martine zei

Gave foto's hoor! Ik herken een heleboel van toen ik er (inmiddels alweer ruim 10 jaar geleden) was.

Groetjes, Martine

Angelique zei

Wat heerlijk om er samen even tussenuit te gaan. Mooie foto's heb je gemaakt. Je zal de afgelopen dagen genoeg foto's hebben gemaakt om te scrappen.

De beste wensen voor 2010.

Groetjes Angelique

Charlotte zei

Hoi Petra,

Dat is lang geleden... :) Wat een prachtige foto's heb je gemaakt in Rome zeg. Rome is echt de allermooiste stad die ik ooit heb bezocht... Leuk om te horen dat jij er ook zo van genoten hebt.

Ook voor jou nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! (volgens mij mag het nog net)

Groetjes,
Charlotte

Je@net zei

Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar, Petra!
En wat een prachtige foto's joh. Dat wordt weer lekker scrappuh!