woensdag 29 april 2009

eindelijk tijd....

Eindelijk had ik vandaag een beetje tijd om te scrappen... de hele week ben ik echt zo giga druk geweest met mijn werk. Nu dacht ik: ik ga eerst het 2sketches kaartje maken. Ik ben geloof ik nog nooit zo laat geweest...
Dit is mijn resultaat:
Daarna bleef er nog even tijd over voor een lay-out, ik had deze foto's nog liggen van Leon in de water attracties in BushGardens. Daar ben ik heerlijk mee aan de slag gegaan en dit is het resultaat:
en een detail foto natuurlijk:)

zondag 26 april 2009

2 lay-outs

Vanmorgen weer de sketchy sunday sketch gemaakt, die op het SA forum is geplaatst. Het was een leuke sketch dit keer, met meerdere foto's. Ik heb heel veel foto's gemaakt van de dolfijnen in Sea world, dus die heb ik hier voor gebruikt.
Dit is het resultaat:
en een detailfoto:
Dan heb ik ook nog een lay-out gemaakt met de foto die we gemaakt hebben nadat we thuis gekomen waren van de glamourday bij P&P, zie dit berichtje.
Ik heb hetzelfde papier gebruikt zodat deze lay-out in mijn album naast de lay-out kan komen die we toen gemaakt hebben.

en een detailfoto:

Ik ga weer verder scrappen!!

zaterdag 25 april 2009

Card Patterns # 12

Vanmiddag een kaartje gemaakt naar aanleiding van de sketch op CardPatterns, ik vind het echt heerlijk om een kaart naar aanleiding van een sketch te maken. De sketch deze keer is nog goed zichtbaar in mijn kaart. Ik vind hem erg leuk geworden.
Dit is het resultaat:
Dan heb ik afgelopen week ook nog een bestelling bij Dolls gedaan, je kreeg daar 10 % korting als je in het weekend bestelde omdat de eigenaresse jarig was! Helemaal leuk dus! Vrijdag nacht (na 24.00 uur) besteld en dinsdag al in huis, dat is best snel!!
Ik ging bestellen voor de rubons van MF. Nu ik zo veel verjaardagskaartjes maak wilde ik deze toch ook eens proberen. maar ja er beland altijd veel meer in mijn winkelwagentje.....
Woensdag middag hebben we ook onze kleine konijntjes opgehaald, ze zijn zo schattig, we halen ze elke dag even uit het hok om te aaien en te spelen. We hopen op deze manier straks hele tamme konijntjes te hebben. Kijk toch eens hoe lief:
Dat was het weer voor vandaag, ik hoop morgen weer een lay-out te kunnen scrappen, dus wie weet meld ik me dan weer, maar voor nu wens ik jullie een hele fijne zondag!

maandag 20 april 2009

van harte (2S4Y)

Maandagmiddag, dat betekent weer een kaartje voor 2sketches.
Ik had het papier van de lay-out die ik afgelopen woensdag heb gemaakt, nog op mijn bureau liggen, dus daar ben ik mee aan de gang gegaan.
En dit is het resultaat:
en een detail:
Thanks again!

zondag 19 april 2009

Ben ik weer!

Ik heb vanmiddag nog een lay-out gemaakt. Ik had nog foto's liggen van Mara met mijn fototoestel. Heb het mooie papier van BoBunny gebruikt en de thickers die ik speciaal voor deze lijn gekocht had.
en een paar detailfoto's:
Nu stop ik echt, ik ga de spullen pakken en dan wandelen we zo naar mijn ouders! Fijne zondag middag nog!

Sketchy Sunday 19 april

Vandaag staat er weer een sketch op het SA forum, ik heb weer met veel plezier gewerkt aan de sketch! Ik heb het papier van Jillibean Soup weer gebruikt, maar nu alleen de bruin groene vellen, omdat ik deze erg goed vond kleuren bij de foto!
Dit is mijn uitwerking:
en een detailfoto:

zaterdag 18 april 2009

CardPatterns # 11

Vanavond zat Leon nog te zappen en ik had zin om een kaartje te maken. Toen bedacht ik me opeens dat ik via het blog van Ingrid een leuk sketchblog had gevonden, waar ze op zaterdag een nieuwe sktech op zetten.
Ik heb dus snel gekeken naar de sktech van deze week en ben hem gaan maken. Ook via Ingrid ben ik gevallen voor de papiertjes van Jillibean Soup... dus daar heb ik mijn kaartje mee gemaakt!
Thanks for stopping by!

woensdag 15 april 2009

familyhood

Vanmorgen voordat ik thuis een uurtje moest werken, heb ik eerst even een lay-out gemaakt. Ik had een super leuke foto liggen van de kinderen, die ik heel graag wilde scrappen. Ik had het papier er al bij liggen, maar toen zag ik maandag avond op het blog van Martine, dat ze dezelfde fot heeft gescrapt met dat zelfde papier... (van Jillibean) Ik heb dus vanmorgen eerst nog zitten zoeken naar een andere lijn, en ik heb dit gevonden, ik vond het zelf ook wel erg goed passen! Dit is het resultaat: En natuurlijk een detailfoto:

Nu ga ik echt werken, maar wel met de laptop op schoot in de tuin :)

dinsdag 14 april 2009

Happy Birthday

Door de paasdagen ben ik er maandag helemaal niet aan toe gekomen om een kaartje te maken voor 2sketches. Gelukkig heb ik vandaag wat tijd gevonden om er toch eentje te maken. Dit is mijn uitwerking: en een detailfoto: Thanks for stopping by!

vrijdag 10 april 2009

Bureau bakje gemaakt

Woensdag bij P&P heb ik dit bakje van KaiserCraft gekocht. Ik vond hem erg leuk om bijvoorbeeld stempelafdrukjes in te bewaren, of journalingblaadjes. Gisteravond heb ik het bakje zitten bescrappen en ik ben erg tevreden met het resultaat.
Ik heb ook voor het eerst van die parelswirls gebruikt, en wat zijn ze leuk!!! Ik voel een nieuwe verslaving op komen...
Het groen is erg fel op de foto, in het echt kleurt het beter bij het papier :)
Bedankt weer voor het langskomen!

woensdag 8 april 2009

Glamourday

Vandaag was de glamourday bij Paper & Pictures, en het was leuk!!!!!!! Echt heel erg leuk.
Eerst werden we opgemaakt, Monique heeft mji op gemaakt, en echt zo mooi, zo leuk om te zien hoe het ook anders kan. Ik maak me geloof ik al jaren achtereen hetzelfde op. Maar ik ga dit toch ook eens vaker doen!!
Het was de bedoeling dat je daarna door kon schuiven naar de fotograaf, maar die had meer tijd nodig, dus die liep wel wat uit. We hebben tussendoor dus maar even heerlijk geshopt, dat hadden we vrijdag nog niet genoeg gedaan....
We mochten vast aan de lay-out beginnen omdat we nog niet aan de beurt waren bij de fotograaf. De lay-out was ook erg mooi, heel stijlvol!
Toen de lay-out zo ver klaar was, waren we ook dan toch echt aan de beurt. En dat is best wel gek hoor, zo zelf op de foto. Het deed me erg denken aan mijn bruiloft :):)
En ik ben erg blij met het resultaat van de fotograaf, echt mooie foto's heeft hij gemaakt.
Natuurlijk laat ik jullie het eindresultaat ook zien:
de lay-out:
een twee details:
En de foto even apart:
Eenmaal thuis hebben we ook nog wat foto's gemaakt, want zeg nu eerlijk, hoe vaak ben je zo opgemaakt?
Het was echt een super leuke dag, ook nog veel bekende gezien, Hanneke, Tamara, Renata, Jeanet, Marije en misschien nog wel meer....
Ik ga nu nog even scrappen, ik heb tenslotte weer wat leuke nieuwe spullies gekocht!!!

maandag 6 april 2009

toch gelukt!

Het is me toch gelukt om vandaag een kaartje te maken naar aanleiding van de sketch van 2sketches4you! Toen het feestje afgelopen was ( het was trouwens erg leuk!!!) ben ik direct aan de slag gegaan.
Dit is mijn resultaat:
En een detail foto:
Thanx fot stopping by!!!!

Feest op school

Vorige week was Mara jarig en vandaag heeft ze op school getrakteerd en vanmiddag viert ze haar prinsessenfeestje!!
In de klas mogen ze aan het eind van het feestje, op de tafel gaan staan en dan over de kaarsjes heen springen, Mara wilde dat heel graag, kijk eens hoe hoog ze kan springen:
We hadden cupcake-jes gebakken en die versierd, deze mocht ze uitdelen op school.

Voor haar verjaardag krijgt ze twee konijntjes, deze zijn nu nu maar 4 weken, dus we moeten nog even wachten voor we ze mee mogen nemen. De konijntjes zijn geboren bij een vriendje van Sebas, dus gelukkig kunnen we vaak gaan kijken hoe het met ze gaat. Op deze foto waren ze nog geen week oud:

En op deze foto zijn ze bijna 4 weken oud:

We hebben nog niet gekozen welke we nemen, omdat we graag 2 vrouwtjes willen, en dat gaat de dierenarts eerst nog bekijken. Maar ik heb stiekem al wel een beetje een voorkeur, ik vind die hele witte met alleen bruine oortjes erg schattig.... maar ja ik mag niet kiezen :)

Dan heb ik ook nog tijd gehad om te scrappen van het weekend, ik heb een lay-out gemaakt met de foto's van onze reis, hier waren we op een prive eiland van de cruise maatschappij, echt zo luxe allemaal en heerlijk weer:

Verder ook nog wat kaartjes voor mijn werk gemaakt:
Ondanks dat het maandag is, ben ik bang dat ik vandaag geen kaartje voor 2sketches4you kan maken vandaag. Heel misschien dat ik na het partijtje vanavond er nog zin in heb,m ar ik denk dat het morgen wordt...

zaterdag 4 april 2009

Mijn aankopen!!

Wij zijn gisteravond naar Paper & Pictures geweest, wow wat een prachtige winkel is dat geworden zeg, echt super groot, en veel mooie spullen. Nu kan ik nog heel veel doorschrijven, maar ik weet dat jullie eigenlijk alleen maar graag willen zien wat ik gekocht heb, dus bij deze: de foto's:
Deze prachtige lijn van BoBunny, met bijpassende Thickers, lint en bling swirls
Wat los spul, echte bruine bloemen, brads, alfabetjes en een blok met papier voor kaarten:
Papier voor mijn strand foto's van de Bahama's:
Een hele leuke card kit:
Het papier van Jillybean:
Wat vellen om kaarten mee te maken:

En toen ik vandaag thuis kwam, was ook mijn bestelling van Tim Holtz binnen:

Nou ik geloof dat ik voorlopig wel weer even vooruit kan, ik zit morgen de hele dag te scrappen :):)