donderdag 31 juli 2008

Natuurmonumenten

Vandaag zijn we bij Natuurmonumenten geweest in 's Graveland. Met Linda, Thomas en Pieter hebben we een speurtocht gedaan. Het was erg warm, maar gelukkig was het vooral in het bos, maar soms liepen we op over een open plek, en dat was wel erg heet!
De kinderen hadden totaal geen last van de warmte, die rende maar door!
Het was een hele leuke speurtocht, en ook erg leerzaam, we hebben er veel van op gestoken, de kinderen vooral, maar wij ook :):)
Toen we weer terug waren bij het bezoekerscentrum, wilden we daar een ijsje kopen, omdat de kinderen (en wij) dat wel verdiend hadden. We hadden toch ruim 3 uur gewandeld. Maar ze verkochten geen ijsjes daar, dus zijn we maar doorgereden naar de Appie, daar was het heerlijk koel en verkochten ze gelukkig heel veel ijsjes!!!

zondag 27 juli 2008

Precious

Ik ben heel druk bezig met een miniboekje dat ik helaas nog niet ga laten zien... daar voor moeten jullie nog even geduld hebben. Maar ik had ook weer zin in een lay-out! Ik heb zulke mooie foto's van Belle gemaakt op onze vakantie, echt ze is zo fotogeniek!! De leukste foto heb ik nu gebruikt voor deze lay-out, de basis is een vel van creative imaginations "narratives". Ik was er helemaal weg van toen ik het zag! Ik heb dit vel ook nog in het rose en in het aqua:) De foto is wat flets, ik kreeg hem niet beter, sorry daarvoor! Ik wil jullie ook bedanken voor de reacties op mijn vraag over een nieuwe camera! Het maakt het er niet makkelijker op, want de een zegt: ik zou altijd voor de Panasonic gaan en de ander zegt: ik raad een Sony aan, die is echt super.... Ik denk er nog even over na, ik neus nog wat rond op het net en ga ook eens kijken in een winkel waar ze ze er meer hebben, dan kan ik het goed met elkaar vergelijken. Als ik een keus heb kunnen maken, zijn jullie de eerste die het horen!

woensdag 23 juli 2008

Een kaartje gemaakt

Ik heb voor Linda, (mijn zus die maandag jarig was) een kaartje zitten scrappen, ik ben zelf erg blij met het resultaat: Verder ben ik me aan het orienteren op het gebied van fotocamera's. Ik wil heel graag een nieuwe compact camera, maar dan wel een met veel optische zoom, ik heb nu al 10 x zoom, en ik wil heel graag meer. Mijn camera nu, wordt een beetje traag en de foto's binnen zijn niet van een super kwaliteit... Nu heb ik de panasonic DMC FZ18 gezien, die heeft 18 x zoom en de Sony DSC H50 die heeft 15 x zoom en een kantelbaar schermpje, dat vind ik wel heel praktisch, maar die heeft weer geen SD kaartje, maar een MS pro kaartje... Als iemand een van beide camera's heeft, hoor ik heel graag je ervaringen, misschien kan dat me helpen om een beslissing te nemen.

zondag 20 juli 2008

Mijn verjaarscadeau's en nog wat aankopen...

Ik ben echt enorm verwend op mijn verjaardag!! Ik heb van Leon en de kinderen een opberg systeem gekregen van Lisa en Becky, wat aan de muur opgehangen moet worden, met hele handige plankjes en rekjes, als het hangt, zal ik er een foto van maken! Is Leon helemaal zelf gaan kopen bij Dolls voor mij, is dat niet lief!!!
Verder heb ik van mijn zussen een scrappakketje gekregen, dat ik zelf heb mogen samenstellen:)
Ik had van mijn ouders al een snijmachine gekregen, die had ik al laten zien, en ik heb er nog een cricut cartridge en een stans voor de cuttlebug bij gekregen:
Ik had ook nog wat geld gekregen en daar heb ik natuurlijk nog even een paar scrapaankopen van gedaan:)!!!
Schik niet, het is best weer veel....
Ik geloof dat ik nu geen scrapspullen meer hoef te kopen, ik heb de afgelopen week zo veel gehad en gekocht dat ik nu toch wel even vooruit moet kunnen.....
Bedankt weer voor het kijken op mijn blog en ik vind jullie berichtjes altijd zo leuk om te lezen, bedankt daarvoor!

woensdag 16 juli 2008

Wezen scrapshoppen!!!

Ik ben vanmorgen met Martine bij Scraptacular geweest. Zo gezellig en weer veel gekocht!!! Ik had nog twee tegoed bonnen, dus de schade is zeer beberkt gebleven, maar de aankopen zijn echt super! Ik heb ook een lay-out over me zelf gemaakt, die komt in de hal van de winkel te hangen, om het design team voor te stellen, ik heb alleen geen foto gemaakt om hier te showen... handig he? Dan mijn aankopen: Een lijn van Fancy pants, met cardstock, lint en rub-ons:

Nog een andere lijn van Fancy pants, daar kan ik waarschijnlijk wel de rub-ons en de lintjes van die andere lijn ook gebruiken.

Een super leuke lijn van Catterbox, met bijpassende embelishments:

Nog wat papier van Catterbox, met een fluweel laagje... en wat lint, een velletje crungeboard om te proberen en nieuwe gluedots:

En dan kreeg ik nog een lijn mee ook van Fancy pants om een voorbeeld lay-out mee te maken, de jongenslijn! Ik heb zulke leuke foto's van Sebas gemaakt op vakantie, dat ik hier wel mee uit de voeten kan....( laten die foto's nu net vandaag binnen gekomen zijn!)

Toen zijn we nog even door gereden naar Doorn, naar Paper en pictures, want het budget en de tijd waren nog niet op.....

Daar een leuke lijn gekocht van My minds eye, met bijpassend cardstock, en die-cuts:

En ze hadden daar een ander soort cardstock, core color, ze hadden er erg veel kleuren van, ik heb dan ook even flink mijn voorraad uitgebreid (er is geen betere raad dan voorraad...) Ook nog wat roze bloemen, wat vilt bloemen, wat lint en een stempelkussentje. Ohja ook nog wat tickets, ook erg leuk!!

En ik heb van Martine en Linda zelf mijn verjaarscadeau uit mogen zoeken, ik heb dus nog meer in het verschiet, maar dat krijg ik morgen.... want dan vier ik mijn 32ste verjaardag!! Iedereen een fijne middag en avond nog gewenst!

zaterdag 12 juli 2008

Mama kijk!

Ik had jullie nog een lay-out beloofd die ik op de vakantie heb gemaakt! Ik heb er twee gemaakt, maar op eentje moet nog een titel, ik had mijn Cuttlebug niet mee genomen:)
Dus hier alvast eentje:
Met papier van Fancy Pants, ik vind deze lijn echt super leuk, ik he b er al vrij veel mee gemaakt en het is nu echt bijna op...
Nu ga ik weer gauw verder met de was... wat heb je veel als je met zijn vijven twee weken weg bent geweest!

vrijdag 11 juli 2008

We zijn er weer!!!

We zijn weer thuis uit Frankrijk.
We hebben het heerlijk gehad, wat was het mooi weer! We hebben 1 dag gehad waarop de zon niet de hele dag uitbundig scheen, en eigenlijk was dat wel heel lekker! Toen zijn we naar Carcassonne gegaan. Een heel mooie oud stadje, wij kenden deze stad alleen van het spel wat we wel eens doen. Maar nu hebben we er veel meer een beeld bij, erg leuk!!
Verder hebben we met deze temperaturen heel veel bij het zwembad gezeten, de kinderen wilde wel elke dag naar het zwembad, en dat hebben we dan ook (bijna) elke dag gedaan.
We hebben een fiets treintje gedaan, erg leuk, met zijn allen op een fiets op de rails!
Ook zijn we in de Camarque geweest, een prachtig natuurgebied waar wilde koeien, paarden en wilde flamigo's leven. De paarden en de koeien hebben we in overvloed gezien, de flamingo's waren wat moeilijker te vinden, maar we hebben ze wel gezien. Alleen was het te ver weg om er een mooie foto van te maken...
Vlak bij de camping was een soort kermis, maar dan wel heel uitgebreid, echt met achtbanen en dergelijke. De kinderen hebben zich hier op twee avonden echt uitgeleefd, in de botsautootjes, in de draaimolen, in de wildwaterbaan en op de trampolines waar je in zo'n tuigje werd vast gezet en dan kon je heel hoog springen. Sebas maakte de mooiste salto's!! Voor Mara was het nog een beetje moeilijk...
Ik heb wel wat gedaan aan mijn travel journal, maar niet genoeg om jullie nu al een volledig journal te kunnen laten zien... Ik heb vanmorgen al de foto's besteld, dus ik hoop dat ik die morgen of maandag in huis heb, dan zal ik het de komende week afmaken en uiteraard laten zien.
Ik heb wel twee lay-outs gemaakt, maar die moet ik nog op de foto zetten, ook deze zullen jullie dus later deze week te zien krijgen.
We hebben nog een week vakantie, en we gaan nog leuke dingen doen, naar de dierentuin, misschien een dagje meevaren op de boot van mijn schoonouders, enz enz. Ik ga ook nog een dagje scrapshoppen, ik ben namelijk volgende week jarig en ik mag nog wat verjaardags cadeautjes kopen....
Jullie lezen de verslagjes wel weer hier...

vrijdag 4 juli 2008

Even een kort berichtje uit Frankrijk

Hallo allemaal, Ik zit heel even achter het internet bij de receptie van de camping. Kan ik jullie toch even op de hoogte brengen van onze belevenissen. Het is hier heerlijk, we hebben heel mooi weer, maar dat is het volgens mij bij jullie ook :) Gisteren was het even wat minder, 23 graden en niet heel veel zon. Eigenlijk was dat wel erg lekker, konden mijn schouders even bij komen... We zijn gisteren naar Carcassonne geweest, wat een prachtige stad!!! De kinderen hebben heerlijk gerend over de stadsmuur!! :) Helaas kan ik hier geen foto's op zetten, maar die houden jullie van mij tegoed! Verder zitten we veel in en bij het zwembad, dat vinden de kinderen toch het leukst. We gaan nog proberen om een bootje te huren om over het "Canal du Midi" te varen. Daar heeft Leon erg veel zin in!!! Zoals jullie kunnen lezen, vermaken wij ons wel! Ik wil graag even Martine, Chantal en Wendy bedanken voor de Briljant Blog award die ze mij hebben gegeven, ik voel me erg vereerd!!!! Waarschijnlijk lukt het me niet nog een keer om even een berichtje te plaatsen, dus tot over een ruime week!!