vrijdag 4 juli 2008

Even een kort berichtje uit Frankrijk

Hallo allemaal, Ik zit heel even achter het internet bij de receptie van de camping. Kan ik jullie toch even op de hoogte brengen van onze belevenissen. Het is hier heerlijk, we hebben heel mooi weer, maar dat is het volgens mij bij jullie ook :) Gisteren was het even wat minder, 23 graden en niet heel veel zon. Eigenlijk was dat wel erg lekker, konden mijn schouders even bij komen... We zijn gisteren naar Carcassonne geweest, wat een prachtige stad!!! De kinderen hebben heerlijk gerend over de stadsmuur!! :) Helaas kan ik hier geen foto's op zetten, maar die houden jullie van mij tegoed! Verder zitten we veel in en bij het zwembad, dat vinden de kinderen toch het leukst. We gaan nog proberen om een bootje te huren om over het "Canal du Midi" te varen. Daar heeft Leon erg veel zin in!!! Zoals jullie kunnen lezen, vermaken wij ons wel! Ik wil graag even Martine, Chantal en Wendy bedanken voor de Briljant Blog award die ze mij hebben gegeven, ik voel me erg vereerd!!!! Waarschijnlijk lukt het me niet nog een keer om even een berichtje te plaatsen, dus tot over een ruime week!!

5 opmerkingen:

Martine zei

Hey Peet!

Wat leuk om te lezen hoe jullie het daar hebben! Ben erg benieuwd naar de foto's!

Veel plezier nog en tot over ruim een week!

Groetjes, Martine

Je@net zei

Wat leuk dat je ons even bijpraat!! Fijn dat jullie je daar prima vermaken! Nog veel plezier!!

Chantal zei

He wat leuk dat je een berichtje hebt achter gelaten. Fijn dat jullie je zo vermaken. Veel plezier nog en tot kijk weer.

Frumpies world zei

Graag gedaan wat betreft de award meis, je maakt altijd leuke dingen dus ja...En nog een hele fijne vakantie verder...xxxWendy.

Martine zei

Hey, zie dat jullie weer thuis zijn... was dat de bedoeling, of is het zoals altijd, alles ingepakt en dan tja dan kun je net zo goed meteen gaan rijden (hihihi)

Groetjes, Martine