dinsdag 30 december 2008

Yes, ik ben 6 en FLORIDA

Gisteravond was er op het SA forum weer een online crop, zo leuk, een lay out om te liften. De lift was weer erg leuk, en ik heb er met plezier aan gewerkt.
Hieronder mijn resultaat:
Gistermiddag zijn we bij het reisbureau geweest en we hebben een reis geboekt!!!!We gaan eind februari voor 10 dagen naar Florida!!!!! We vliegen naar Miami, daar overnachten we dan en de volgende dag kunnen we inschepen voor een cruise van 4 dagen naar de Bahama's!!! Is dat niet super? Als we dan weer in Miami aankomen, hebben we een auto gehuurd om vervolgens naar Orlando te rijden en daar nog 5 nachten te blijven, en Seaworld en Bushgardens te bezoeken...
Natuurlijk blijft er ook tijd over om scrapwinkels te bezoeken, ik ga nu alvast op zoek naar de adressen, dus als jullie wat weten hoor ik het graag :):)
Ik heb op het forum een ticker gemaakt die afteld naar het moment dat we vertrekken, dat is nog 1 maand, 3 weken en 6 dagen, dat is eigenlijk best snel!!!!
Vergeet ik nog helemaal te zeggen dat we samen gaan de kinderen gaan logeren bij opa en oma, ik vind het wel lang om ze te moeten missen, maar ik heb ook veel zin in de rust die we dan krijgen:)
Door deze reis ben ik gisteren helemaal vergeten om een kaartje te maken aan aanleiding van de sketch op 2s4y... Dus dat ga ik vanmiddag nog even doen... Tot snel!

4 opmerkingen:

Jackie zei

Great LO

aster75 zei

Wow! Wat gaaf! Ik wil ook wel mee...hahaha... Wij gaan ook wel op vakantie, maar met de kids met het vliegtuig zie ik nog niet zo zitten, maar goed, onze tijd komt misschien nog wel...
Dat worden vast veel mooie foto's!!

Groetjes, Astrid

Elise zei

He Petra,
Gaaf zeg dat je naar Florida gaat. Wij zijn er ook twee keer geweest en het is echt super leuk. Vooral Sea World is echt een bezoekje waard. Maar 10 dagen zonder je kids zal denk ik wel tegenvallen. Dat is toch best lang. In maart ga ik voor mijn werk 8 dagen naar Israƫl, zonder kids. Het lijkt mij echt lang.
Scrapwinkels bezoeken word vast favoriet. Ik ben benieuwd hoe de winkels daar zijn. Ik scrapte nog niet toen wij zijn geweest, dus ik heb geen leuke adresjes voor je.

Fijne jaarwisseling!
Liefs Elise

Martine zei

Hoi, hoi, wat is je uitwerking van de sketch leuk geworden! En superleuke titel ook! Sebas straalt ook echt!! En Florida, tja.... als jij nou vast die adresjes regelt, dan kan ik er ook gebruik van maken als ik er in mei ben!!

Tot morgen!