zaterdag 20 december 2008

Winter Efteling

Vandaag zijn we in de Winter Efteling geweest, met Leon z'n werk! Wat was het leuk! Het is zo'n feest om de kinderen te zien genieten in de Efteling, we zijn er al wel een paar keer eerder geweest en dat was ook elke keer een groot succes. Toen we dus van de week vertelde aan de kinderen dat we vandaag weer zouden gaan, waren ze door het dolle heen. De vorige keer heeft Belle alleen een kwartier in het treintje zitten huilen dat ze er weer uit wilde, dat we besloten hebben om haar niet mee te nemen vandaag! Oma wilde graag op haar passen gelukkig!
Het was maar goed dat we haar niet mee hadden, het was erg slecht weer, de hele dag door van die vieze miezer regen! Maar dat was eigenlijk niet zo erg, want daardoor was het niet erg druk! We hebben alleen bij de Bobslee 35 min moeten wachten, bij de rest konden we nagenoeg zo doorlopen!
En Mara heeft zich vandaag laten zien als een enorme durfal! Ze is overal mee ingeweest, in de bobslee, en zelfs twee keer in het schip (op haar verzoek!)
Ze wilden zelfs ook met Partijntje op de foto! (Sebas durfde niet naast haar te gaan zitten, maar naast Mara durfde hij wel!)
Er was ook een Kinder Winter Wonder Land, erg leuk, met een groot springkussen en een sneeuwhelling waar de kinderen in een band van af mochten glijen.

5 opmerkingen:

Heidie zei

fijn dat jullie zo genoten hebben.
en wat een mooie foto's.
groetjes Heidie

Frumpies world zei

Leuk zeg, en je hebt weer superleuke foto's om te scrappen!xxxWendy.

Maryke zei

ik kan de gezelligheid op de foto´s zien. leuk scrapmateriaal ook. hele mooie foto´s

Nit@ zei

geweldige foto's! en wat leuk zo'n dagje winterefteling ( ik ben helemaal fan :_)

Claudia zei

Goed te horen dat het zo leuk was. Wij gaan 24 januari... leuke fotos!