zaterdag 10 mei 2008

Hoera voor Leon!!!

LANG ZAL DIE LEVEN, LANG ZAL DIE LEVEN, LANG ZAL DIE LEVEN IN DE GLORIA !!!!!! HIEP HIEP HOERA!!!! Gefeliciteerd schat, met je 32 ste verjaardaag! Natuurlijk ook nog even wat scrapperigs op mijn blog. Ik heb donderdagavond deze layout gemaakt met het mooie My Minds Eye papier. Echt zo prachtig, en door de losse embellishments die je er bij kunt kopen, wordt het ook wel heel makkelijk een lay out in elkaar zetten. Dat is ook wel eens fijn, ik geloof dat deze in een uurtje klaar was, meestal heb ik per lay out wel iets meer tijd nodig. Ondanks dat deze zo snel klaar was, vind ik hem toch erg mooi geworden, jullie ook? Ik ga gauw weer gezellig naar Leon, we gaan zo heerlijk een filmpje kijken! Fijn pinksterweekend alvast, en voor de moeders onder ons, een fijne moederdag!

4 opmerkingen:

Martine zei

Hoi, hoi,

Hij is inderdaad heel erg mooi geworden!! Ik vind die foto van jou en Belle ook echt zo superschattig!!

Groetjes, Martine

Ingrid zei

Een beetje laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd met Leon. Leuke layout en lieve foto.

Marga zei

Nog gefeliciteerd met Leon.
Wat een mooie LO is het geworden, de foto is ook super. En wat heb je weer leuke spulletjes gekocht. Ik ga binnenkort ook weer eens heerlijk scrapshoppen, zo te zien zijn er weer heel wat mooi papiertjes te koop :)

Joke zei

Wat een leuke layout is het geworden, je staat ook erg leuk op de foto. De layout "First day of spring" vind ik trouwens helemáál geweldig. De verdeling is erg mooi en dat transparant met die swirls en die bloemen ook. Gaaf!

Groeten, Joke