maandag 19 mei 2008

heerlijk weekend gehad!!!

Zaterdag heb ik bij Scraptacular geholpen bij een workshop, echt zo gaaf om te doen! normaal gesproken zit ik zelf de workshop te doen en nu ben ik gewoon aan het assisteren! Echt gaaf! Ik vond het heel leuk om te doen en ik mag gelukkig in juni weer een dagje helpen, yes! Ook heeft Anne-Marie mij gevraagd om een workshop idee uit te werken voor een workshop na de zomer, hoe gaaf is dat dan!?! Mooi papier mee gekregen van American Crafts, ik heb er ook al een lay-out mee gemaakt, heerlijk papier om mee te werken, super kleuren! Ik kan hem nog niet laten zien, omdat ik deze lay-out eerst naar de winkel wil brengen... Zondag zijn we naar Tarzan geweest en dat was ook weer zo ontzettend geweldig!! Leon en ik hadden hem al een keer gezien, vorig jaar, maar een tweede keer was hij echt net zo gaaf!!! Je ziet gewoon weer andere dingen en die muziek... echt zoooooo mooooi!! Na de musical zijn we nog uiteten geweest, daar wilde mijn ouders ons op trakteren want het was gisteren namelijk onze 7de trouwdag! Als ik terug denk aan 7 jaar geleden, zo'n leuke dag hadden we toen, wat vliegt de tijd! Als we het geld ervoor hadden zouden we zo nog een keer trouwen, maar dan wel exact op dezelfde manier, het was geweldig! Maar ja, dat kost nu eenmaal heel veel geld, ach... we bladeren het fotoboek nog wel eens door. (en ik kan ook nog een aantal foto's gaan scrappen, want die foto's zijn van voor mijn scrapperiode....) Iedereen weer een fijne week gewenst!

3 opmerkingen:

Marga zei

Wat fijn dat je zo'n heerlijk weekend gehad hebt. En nog gefeliciteerd met jullie trouwdag :) :) Lijkt me zo eng, om een workshop te geven, knap hoor! Ben wel weer erg benieuwd wat je met de nieuwe spulletjes gaat maken, jij hebt altijd van die gave ideeen. Voorlopig hoef jij je niet te vervelen zo te horen.
Een hele fijne dag nog :)
Groetjs,
Marga

Ingrid zei

Nog gefeliciteerd met jullie trouwdag. Zo te horen hebben jullie een heerlijk weekend gehad. Ben benieuwd naar je creaties!

Je@net zei

Wat leuk voor je joh!!
Succes met al je plannen en ideetjes!!