woensdag 12 december 2007

Hij staat!!!

Het is gelukt, de kerstboom staat en ik heb ook nog wat foto's kunnen maken ervan.
De kinderen vonden het erg leuk om samen met ons de boom te versieren. Onder in de boom hangen dus de plastic ballen, de glazen ballen hangen bovenin.
We gaan van het weekend kadootjes kopen voor onder de boom, want ik vind het er nu nog wel een beetje saai uitzien. (de foto is met flits genomen, zonder ging echt niet, maar met flits zie je de schittering van de lanpjes niet zo mooi...) Maar dit is het resultaat:
Verder had ik vandaag een heerlijke vrije dag, ik moet nog uren van dit jaar opmaken, anders vervallen ze, dus vandaag vrij! Ik heb met mijn moeder en mijn zusje de laatste voorbereidingen getroffen voor de kerstmarkt van aanstaande vrijdag. We hebben zo veel gemaakt, we waren eerst van plan om alleen babykadootjes te maken, maar we hebben gaande weg besloten om toch ook wat andere artikelen te maken. We hebben nu dus babydingen, blikjes met rompertjes, met sokjes, melkpakjes met sokjes, kistjes met slabbers. Maar we hebben ook blikjes met kerstchocola, met kerstkransjes, en kerstschuim. En dan heb ik vanmiddag nog wat kerstboomhangers in een zakje gedaan en daar een mooi kaartje aan gemaakt:
Leuk zijn ze geworden hé?
Vrijdag is het dus zover, ik hoop dat ik er zaterdag aan toe kom om een verslagje te doen van de dag. Ik ben bang dat ik een beetje uitgeput zal zijn: vrijdag de hele dag op de markt staan, dan door om om 17.00 opgehaald te worden op mijn werk voor het jaarlijkse kerstuitje. Ach ja, we zien wel hoe het is zaterdag...

4 opmerkingen:

SCRAP-GEK! zei

hoi petra, gave boom joh! helemaal toppie! en wat leuk dat jullie vrijdag een kerstmarkt hebben.....heel veel succes met alles verkopen! wij hebben vrijdag op het werk ook een kerstmarkt georganiseerd....ik ga daar staan met mijn kaartjes! hihihi! en wat leuk dat je zondag ook naar Doorn komt! gezellie! dan zie ik je zondag, want ik ben ook de hele dag van de partij! tot dan! groetjes marije.

Anoniem zei

Hey Zus!

Wat zijn ze weer goed gelukt!!!!!!!!!!

Ik ga morgen die theekistjes nog doen! Komt helemaal goed!

Groetjes Mat.

Ingrid zei

Leuke boom hoor. En gezellig he om dat met de kinderen te doen? Ik wens je morgen heel veel plezier op de kerstmarkt. Hopelijk doen jullie goede zaken. Jullie hebben in ieder geval leuke dingen gemaakt.

Je@net zei

Wat een mooie boom Petra!!
Succes met d eKerstmarkt!! Enne...denk aan ons, Marije en ik staan morgen ook op de kerstmarkt van het werk!
Tot zondag!!