zaterdag 2 augustus 2008

we hebben het weer gedaan...

Vanmorgen ben ik met Martine nog even naar Dolls and Decorations gereden... ik weet het ik had echt al wel genoeg geshopt, maar ja, mijn verjaardagsgeld was nog niet op:) en dat brandt natuurlijk in mijn zak, dat begrijpen jullie vast wel!!! Gelukkig is Martine altijd bereidwillig om met me mee te gaan:):)! Wat waren er weer leuke spullen binnen, we gingen eigenlijk voor de flock van Doodlebug, daar hadden ze nog maar 1 verpakking van, dus die hebben we samen gekocht, we hebben nu ieder 6 kleurtjes, kunnen we in ieder geval vast een beetje spelen ermee! Maar ja er is natuurlijk weer veel meer in mijn mandje gevallen... Als je cardstock kocht, kon je dat voor een meerprijs in een leuke vorm laten stansen, kijk maar eens wat ik gekocht hebt: Cardstock in verschillende vormen, een grote pot witte bloemen om te besprayen met Glimmermist en echt super leuke stempels: een close upje van de stempels: Het flock van Doodle bug, met bijbehorende stickers, papier van October Afternoon, een setje Thickers, een paintdabber en een inktkussen: Ik heb dan ook vanavond nog even zitten spelen met al deze leuke spullies, ik heb een kaartje gemaakt met het flock (het bloemetje) en met de stempels en met de witte bloemen, die ik roze gemaakt heb met de glimmermist. (dat zie je op de foto niet zo goed, de kwaliteit van de foto is helemaal niet zo goed, maar ja dat komt door dat het al zo laat is, maar morgen weer een volle dag met familie bezoek op de planning, en ik wilde jullie dit moois allemaal niet onthouden) Bedankt weer voor het lezen op mijn blog, en allemaal een een fijne zondag!

11 opmerkingen:

Martine zei

En ik wilde het nog wel verzwijgen dat we weer geweest waren :):)

Je kaartje is superleuk geworden en je kunt de glimmermist best goed zien hoor!

Groetjes, Martine

Ingrid zei

Ziet er leuk uit....zowel je kaartje als je aankopen!

Hanneke van der Linde zei

Super zeg, mooie aankopen en leuke kaart!!

Unknown zei

jemig jullie zijn echt erg!! hahaha heerlijk toch! leuke spullen weer hoor.
Groetjes!

Je@net zei

Ziet er super gaaf uit Petra! Leuke spullies en een ontzettend leuke kaart!

Anoniem zei

Supergave spullies!!!!!!!!!
en lekker doen hoor als het kan
groetjes

Nancy Feer zei

wat een mooie spulletjes, Veel plezier ermee!!!

Groetjes, Nancy ( nancyfeer sa-forum)

Anoniem zei

Wart een super leuke spullen en wat leuk dat je je cardstock in bepaalde vormen kan laten snijden doet ze dat met de grote cricut?
Veel plezier ermee en gelijk heb je dat je je verjaardagsgeld zo goed besteed;)
groetjes, Carla

Stampidoe@gmail.com zei

veel pelzier met je aankopen en ene leuke kaart heb je gemaakt

Anoniem zei

Wat een leuk kaartje!

Joke zei

Wat een herkenbaar verhaal. Niks nodig hebben en met een tas vol thuis komen. Je hebt superleuke spullen gekocht en je kaartje is er een bewijs van dat er nog veel leuks volgt.

Groeten, Joke