vrijdag 6 januari 2012

Terug uit Disney!

Wij hebben heerlijk 4 dagen rondgelopen in Disneyland Parijs! Wat is het daar toch leuk!!We zijn maandag ochtend vroeg vertrokken (ondanks dat Mara niet helemaal lekker was, en 's nachts wat had overgegeven). De reis verliep op zich goed, maar we hebben voor Mara wat vaker gestopt, dus kwamen we later dan verwacht in Parijs aan. Maar Mara wilde perse mee naar het park en dus zijn we maar gewoon gegaan. De achtbanen hebben Papa en Sebas maar even alleen gedaan, dat was echt nog te veel voor Mara. Dinsdag werd Mara wakker en sprak de magische woorden: "Ik ben helemaal beter! en ik wil in de achtbanen!"
Dus wij naar het park en daar de achtbanen bestormt:) En dan denken jullie misschien: en Belle dan..... Die gaat gewoon mee!! Papa wilde in de Tower off Terror, (een enorm hoog gebouw waar je in een lift omhoog gaat en die stort dan verschillende keren naar benenen...) Maar Sebas en Mara wilde niet mee, maar Belle wel! (gelukkig was ze lang genoeg!) Later wilde Sebas en Mara toch ook wel een keer daarin, want ze konden het natuurlijk niet op zich laten zitten dat Belle meer durfde dan zij:):)
Ook de achtbanen waar je in het donker, verschillende keren over de kop gaat, vond Belle het allerleukste, we hebben alle achtbanen wel 5 of 6 keer gehad.
Alsik vroeg of ze in een van de prachtige sprookjes wilden (bijv Peter Pan, of Sneeuwitje) riepen ze met zijn drieen in koor: "Nee mam, daar komen we niet voor, we willen in de achtbaan!"

We hebben dus genoten, hieronder een kleine impressie van onze week:

Zoals je wel op de foto's kunt zien, hadden we geen geweldig weer, het was grauw en donker, maar de meeste dagen hebben we het wel droog gehouden, alleen op donderdag was het erg nat.... toen zijn we dus ook om  half drie maar weer richting Nederland gereden.
Dank jullie wel weer voor het langskomen!

6 opmerkingen:

Ingen zei

Klinkt allemaal erg leuk en gelukkig dat Mara toch snel opgeknapt was.

Jolanda Cuper zei

Heerlijk om te zien hoe jullie genoten hebben!
Groetjes Jolanda.

Maryke zei

Ziet er helemaal geslaagd uit!
Wel jammer dat Mara eerst ziek was.

Martine zei

Dat ziet er goed uit zeg!! Die tower of terror was echt cool, ben je er zelf ook nog in geweest?? En natuurlijk Parijs zelf, gaaf hè?! Super leuke foto's heb je gemaakt, dat wordt weer scrappen!!! Liefs, Martine

arjette zei

Wat ontzettend leuk dat jullie zo genoten hebben!! Super!!!

groetjes Arjette.

Maaike zei

Ziet er leuk en gezellig uit hoor! Super dat jullie topdagen gehad hebben!