donderdag 1 september 2011

Terug van vakantie

Wij zijn inmiddels weer een paar dagen thuis uit Frankrijk. De was ligt weer zo goed als allemaal weer in de kasten en de zooi is weer opgeruimd. Dus nu is het tijd om hier wat foto's te showen.
We zijn naar de zuid-westkust van Frankrijk geweest onder Biaritz, het is daar echt heerlijk, de temperatuur was er ook zo lekker, gemiddeld gezien was het er gewoon 25 gr (met uitschieters naar 38 gr maar ook naar 15 gr met regen, maar dat was gelukkig maar 3 ochtenden, en na de regen werd het er gewoon weer 25 gr of meer)
We zijn heel vaak naar het zwembad geweest en zijn ook vaak naar het strand geweest, de kinderen hadden Bodyboards gekocht en zijn op de golven aan het surfen geweest. Mara had het heel snel door en die kon het echt goed. Sebas had iets meer moeite om de juiste golven te vinden maar heeft daardoor niet minder plezier gehad...
Ik heb drie fotocollages gemaakt om jullie een impressie te geven van hoe we het gehad hebben.
Deze foto's zijn gemaakt op het strand:
Deze foto's zijn ook gemaakt op het strand, maar dan op dag dat het heel hard waaide en op een strand waar je door de wind niet mocht zwemmen:
 En hier zien jullie foto's van het zwembad en van de luchtkussens op de camping. De middelste foto is gemaakt in San Sebastian (in Spanje) waar we ook een dagje naar toe zijn gegaan.
Bedankt weer voor het langskomen!

4 opmerkingen:

Tinie zei

Leuke foto’s, Petra!! En ook hele leuke kinderen!! Leuk om ze eens te zien.
groetjes Tinie

Wendy Schoonhoven zei

Wauw, wat een gave foto's heb je gemaakt zeg...super.

Janny zei

heerlijk ziet dat er uit zeg, leuk hè die collages maken?

groetjes Janny

Martine zei

Wat een leuke indruk van jullie vakantie! Jullie hebben genoten, dat is heel duidelijk te zien! Liefs, Martine