zondag 31 mei 2009

Kasteel boekje

Vorige week heb ik eindelijk het kasteel boekje verwerkt wat ik vorig jaar op de kreadoe had gekocht. Ik had er toen zelfs al papier bij gekocht, maar er gewoon nog nooit aan begonnen. Nu had ik ook al weer een tijdje de foto's klaarliggen van Mara's prinsessenfeestje... dus ik moest het gewoon een keer doen!
Toeni k eenmaal bezig was, ging het zo lekker, en was het eigenlijk best snel klaar. Ik heb alleen nog geen kans gezien om dit op mijn blog te laten zien!
Dus nu op deze mooie pinksterdag, neem ik er maar even tijd voor:
Het vooraanzicht:
een paar foto's van de binnenkant:
En een paar detailfoto's:

Wij gaan zo lekker naar het strand en ik wens jullie allemaal lekkere zonnige Pinksterdagen, en als je nog niet gereageerd hebt op mijn vorige post, heb je nog tot dinsdag om dit te doen, dan trek ik een gelukkige winaar!

donderdag 28 mei 2009

bijna 35.000 bezoekers!!!

Jeetje mineetje.... ik kijk naar mijn bezoekersteller, en ik zie gewoon dat er nog maar 45 bezoekers nodig zijn om de teller op de 35.000 te zetten. Ik kan het bijna niet geloven dat er dagelijks zo veel mensen komen kijken of ik al iets nieuws op mijn blog heb gezet. Als ik daar over nadenk, voel ik me echt vreselijk vereerd!!!!! Dit is volgens mij dan ook wel reden voor een feestje, vinden jullie niet? Ik geef daarom een leuk pakketje weg, wat het precies is, ga ik nog niet vertellen, maar het is zeker de moeite waard, bloemen, brads, lint, papier en nog veel meer leuke dingen. Iedereen die in op deze post reageert doet mee in de loting. Dinsdag 2 juni zal ik een winnaar trekken.

maandag 25 mei 2009

CardPatterns # 16 en Kazan's Sketch # 27

Vanmiddag heb ik heerlijk twee kaartjes zitten maken, eentje naar aanleiding van de sketch op CardPatterns en eentje naar aanleiding van de sketch op 2S4Y.
Dit is mijn kaartje voor CardPatterns:
En een detailfoto:
En mijn kaartje voor 2sketches:
En ook hiervan een detailfoto:
Fijne werkweek gewenst!

Aankopen Rijswijk

Ik ben zaterdag met mijn moeder en mijn zus naar Rijswijk geweest. Het was er heerlijk rustig, en dus konden we alles heel goed bekijken, en ik ben ook goed geslaagd:):)
Ik hoop vanmiddag heerlijk te kunnen scrappen met deze nieuwe spullies!!!
Wat kleine stempels, bloemen, een edgedistresser, verjaardagsstempels en een grote mal om cirkels mee te maken:

Heerlijk veel papier, nog wat Jillibean, het nieuwe SR en een paar vellen Fancy Pants:

En natuurlijk wat nieuwe doodlebug vellen, zulke heerlijke zoete kleurtjes,nog wat van Imaginice, (voor de foto's uit de dierentuin) en het nieuwe Crate, zoooooo mooi!!

En Martine is weer back in town!!! Ze heeft het super gehad en heeft toch ook nog tijd gehad om een scrapwinkel te bezoeken in Miami. En kijk eens wat ze voor mij had mee genomen, een papier blok, met bijpassende clearstamps en brads :):) zo leuk!!! Thanxx Mat!

Ik heb nog een vrije dag, de kinderen zijn ook nog vrij, het is nog heerlijk weer, dus ik weet niet of er veel van scrappen komt, maar ik hoop toch vanmiddag wel de sketch van 2S4Y te maken.

donderdag 21 mei 2009

Online Crop 21 mei

Vanavond was er op het SA forum weer een online crop. Maaike had weer een hele leuke lay-out uitgezocht!! Ik had nog een foto van Mara liggen die ik echt zo leuk vond, die was geod geschikt voor deze lift! Dit is mijn resultaat, het is al een beetje donker, dus de foto is niet helemaal super... bedankt weer voor het langskomen!

maandag 18 mei 2009

Laura's sketch 26 en vakantie

Ik heb vakantie deze week, en wat is dat heerlijk zeg! De kinderen moeten tot en met woensdag gewoon naar school, dus ik heb de tijd aan mezelf! :):) Dat betekent natuurlijk de hele dag scrappen!!! Ik heb van 3 lay-out gemaakt en natuurlijk het kaartje van 2S4Y! Laat ik daar mee beginnen: En een detail foto, zodat je een beetje beter kunt zien dat het onderste deel een transparant is: Dan heb ik een foto van Mara gescrapt, we waren vorig jaar op een ZOO-meravond in de dierentuin. En een detailfoto: Ik heb ook een lay-out gemaakt over het favoriete speelgoed van Mara: Littlest Petshop:

Ook hiervan een detail: En als laatste nog een lay-out over onze nieuwe dierenvriendjes, Floortje en Pluisje: Deze lay-out is gelift van Lisette. Dank je wel Lisette voor je inspiratie! En natuurlijk krijgen jullie hiervan ook een detail foto te zien:

Ik vind ze zelf alle drie eigenlijk wel heel goed gelukt, ik ben heel benieuwd welke jullie het leukst vinden! En ik heb morgen weer zo'n dag!!!! Heerlijk!!!!

zondag 17 mei 2009

sketchy sunday 17 mei

Het is weer zondag, dus tijd voor een zondagse sketch op het SAforum.
Weer een leuke sketch vond ik, met meer foto's!
Dit is mijn resultaat, met foto's van vorige week zaterdag:
En ik had ook nog een andere lay-out liggen, die ik nog niet had laten zien. Met een foto van Sebas en Belle, ik herken zoveel van Sebas in Belle, daar moest maar eens een lay-out over gemaakt worden:Bedankt weer voor het langskomen.

CardPatterns # 15

Gisteravond heb ik de sketch van Card Patterns zitten maken, ik wilde perse de rode bling swirl gebruiken, dus daar heb ik mijn papier bij gezocht!
Ik weet niet of ik helemaal tevreden ben met het resultaat, maar ach... dat heb je soms wel eens.
Fijne zondag nog!

vrijdag 15 mei 2009

morgen is het voorbij....

Morgen, zaterdag 16 mei, is het dan zover, dan is Scraptacular voor het laatst open. Sinds maart 2008 mag ik deel uit maken van het Design Team van deze geweldige winkel!! Wat was dat een super tijd, heerlijk mogen scrappen met de nieuwste materialen, meehelpen met make & takes, workshops voorbereiden en geven. Maar het allermooiste is nog wel dat er vriendschappen zijn opgebouwd, waar ondanks de sluiting van de winkel, gelukkig geen eind aan komt! Ik vind het ontzettend jammer dat Anne-Marie de winkel moet sluiten, het is zo jammer dat ik straks niet meer heerlijk rond kan snuffelen tussen al dat moois. Het was echt een plek waar ik me thuis voelde! Ik ga het zo vreselijk missen! Maar morgen is dus de laatste kans om nog 1 keer naar de winkel te komen, er zijn leuke aanbiedingen en we geven nog 1 keer een make & take, wie weet tot morgen!!

maandag 11 mei 2009

Kazan's sketch 26

Ik heb vanmiddag uiteraard weer zitten spelen met de sketch voor 2s4y. Mara wilde ook graag mee knutselen, en vroeg waarom ik eerst een kaartje natekende van de computer... Toen ik uitlegde dat ik aan de hand van dit voorbeeldje een kaartje ging maken, wilde ze dat ook graag doen.
Ik heb dus zelf een kaart gemaakt en de tweede kaart, is van Mara... Ik vond het wel de moeite waard om deze ook te laten zien :):)
Dit is mijn kaart: en dit is de kaart die Mara heeft gemaakt:
The last card is made by my daughter Mara (5 years)
Thanks for stopping by!!!

CardPatterns # 14

Gisteravond heb ik weer heerlijk zitten spelen met de sketch van Card Patterns. Ik vond hem weer super leuk deze keer:
Dit is mijn uitwerking:
Ik heb ook voor moederdag een kaartje gemaakt, voor mijn schoonmoeder. Ik heb me laten inspireren door een kaart in de Card Only. Daar stond een prachtig gedicht op over Mother, in het engels. Ik heb dit aangepast in het nederlands, en dit op de kaart geplakt.
Ze vond het erg leuk om te krijgen.
Voor mijn eigen moeder heb ik een boekje gemaakt met allerlei sketches er in. Ik vind het heerlijk om met sketches te werken, en mijn moeder roept altijd, waar vind ik die dan....
Dus nu heeft ze een eigen boekje, met scketches erin, en er is nog plek over, dus over een poosje, krijgt ze weer een stapeltje afgedrukte sketches, die ze er dan zelf in kan plakken :).
Fijne werk week weer voor iedereen en ik hoop vanmiddag of vanavond weer een berichtje te plaatsen met de sketch van 2s4y.

zaterdag 9 mei 2009

Nu al moederdag!!!

We waren vandaag even bij Scraptacular, die helaas volgende week zaterdag haar deuren sluit...
Leon was ook even mee, en die had ineens echt een super idee voor een moederdagcadeau! Hij stelde voor om een van de wandplaten te kopen en die voor me op te hangen aan de muur in mijn scrapruimte! Dat vond ik natuurlijk een supergoed idee!!! Kijk nu toch eens, hoe het hangt, de lieverd heeft het namelijk ook nog direct voor me opgehangen:
Voor dat we naar scraptacular gingen zijn we in Zoetermeer geweest bij Dutch Water Dreams. Ook ontzettend gaaf, we waren daar eens eerder, toen is Leon daar in de wild water baan geweest. En toen zag Sebas iets wat hij ook wel wilde, maar daar moest je wel je A diploma voor hebben, en dat had hij toen nog niet. We hebben hem toen beloofd dat als hij zijn diploma zou halen, dat we terug zouden gaan. Vandaag was het dan zover en mocht hij bobyboarden.
Sebas was het enige jongentje, tussen allemaal grote kerels (gelukkig ging papa ook mee) maar hij deed niet onder hoor voor al die kerels!!! Hij vond het echt super gaaf!
Hier op de foto, mocht Sebas bij papa mee boarden.
Kijk eens hoe mijn mannen genieten:

vrijdag 8 mei 2009

Druk geweest afgelopen week

Ik heb de afgelopen week veel gescrapt, heerlijk was het om weer even wat meer tijd te kunnen besteden aan al die mooie papiertje, bloemetje, pareltjes en al dat andere moois!!
Dit het is resultaat van de afgelopen dagen:
Een lay-out met foto's van Leon in de Lego winkel in Orlando, echt waar: als een kind in een snoepwinkel zo blij!! En ach, ik moet toegeven, ik vind het ook erg leuk al die lego:)
en een detail:
En dan een lay-out met foto's over het roggen aaien in Seaworld. Het was niet echt aaien, als je je hand op de grond legde, kwamen de roggen kijken, proeven of je misschien iets te eten voor ze had... dat voelde best vies als ik Leon mag geloven. (ik heb het zelf natuurlijk niet geprobeerd!!! )
ook hier een detail:
Dan nog een lay-out met mijn kleine prinsesje:
En wat detailfoto's:
Dan heb ik ook nog wat kaarten zitten maken voor mijn werk en twee die op de bus gegaan zijn voor twee vriendinnen, die wel een kaartje verdienden, maar ik ben er niet zeker van dat deze al zijn aangekomen, dus die laat ik een andere keer zien!
Fijn weekend!!!

woensdag 6 mei 2009

Gift Card Holder

Op het blog van Ingrid staat een leuke uitdaging, om een gift card holder te maken. Ik vind het altijd een genot om Ingrid's blog te bekijken, en krijg altijd spontaan zin om te gaan scrappen. Ik heb dan ook veel plezier beleefd aan het maken van deze gift card holder.
Ik moet nog even iets verzinnen om er in te doen, maar ik wil hem graag aan mijn moeder geven voor moederdag. (Mam als je per ongeluk op mijn blog kijkt, nu dus even niet verder kijken...:):))

kijk eens wat de postbode kwam brengen!!

Gisteravond kwam de post bode een leuk pakketje afgeven, een doos vol met........Thickers. Kijk maar eens even hoeveel:
Maar niet alles is voor mij zelf hoor, ik heb samen met mijn moeder en mijn zusje een bestelling in Amerika gedaan, de thickers waren daar normaal gesproken al goedkoop, maar nu ging er ook nog eens 35 % vanaf.... Dat konden we natuurlijk niet laten liggen :):) en ja als je dan toch besteld, bestel je ook nog even een paar ponsen erbij of niet...
Dit is mijn deel, ook best leuk toch?

maandag 4 mei 2009

Laura's sketch 25

Ik heb vandaag alleen maar kaartjes zitten maken, ik heb er geloof ik wel 8 gemaakt.
Eerst een heleboel voor mijn werk, en vanmiddag natuurlijk eentje met de sketch van 2sketches.
Ze hebben weer een nieuw DT, en echt weer zulke talentvolle mensen!!! Ik ben heel benieuwd naar wat er elke week voor kaarten gemaakt gaan worden :)
Dit is mijn resultaat:
Fijne week verder en thanks for stopping by!

zondag 3 mei 2009

Card Patterns # 13

Daar ben ik nog een keertje vandaag. Vanmiddag heb ik namelijk ook nog even heerlijk wat kaartjes zitten maken, natuurlijk eerst de sketch van Card Patterns nummer 13.
Dit is mijn resultaat:
En ik had de smaak te maken en heb nog drie kaartjes gemaakt voor mijn werk:
Tot morgen :) want dan hoop ik weer eens op tijd te zijn met het 2sketches4you!

Bush Gardens

Het is weer zondag, dus ik heb weer mee gedaan met de Sketchy Sunday! Weer zo'n leuke sketch deze week, met veel foto's. Ik heb nog zoveel foto's van onze vakantie in Amerika, dat dit wel weer goed uit kwam. Dit is mijn resultaat geworden: en een detail: Vrijdag is Martine 30 jaar geworden, dat heeft ze zaterdag gevierd met een Big 30 party, daar hoort natuurlijk wel een kaartje bij: En natuurlijk horen daar ook kadootjes bij, wij (mijn andere zus en ik) hebben 30 scrapkadootjes voor haar gekocht en die in een mand gedaan. We hebben alle kadootjes genummerd en ze moest ze op nummer openmaken! :):) Dat was wel even zoeken naar het juiste nummer steeds: Fijne zondag nog allemaal!