vrijdag 8 mei 2009

Druk geweest afgelopen week

Ik heb de afgelopen week veel gescrapt, heerlijk was het om weer even wat meer tijd te kunnen besteden aan al die mooie papiertje, bloemetje, pareltjes en al dat andere moois!!
Dit het is resultaat van de afgelopen dagen:
Een lay-out met foto's van Leon in de Lego winkel in Orlando, echt waar: als een kind in een snoepwinkel zo blij!! En ach, ik moet toegeven, ik vind het ook erg leuk al die lego:)
en een detail:
En dan een lay-out met foto's over het roggen aaien in Seaworld. Het was niet echt aaien, als je je hand op de grond legde, kwamen de roggen kijken, proeven of je misschien iets te eten voor ze had... dat voelde best vies als ik Leon mag geloven. (ik heb het zelf natuurlijk niet geprobeerd!!! )
ook hier een detail:
Dan nog een lay-out met mijn kleine prinsesje:
En wat detailfoto's:
Dan heb ik ook nog wat kaarten zitten maken voor mijn werk en twee die op de bus gegaan zijn voor twee vriendinnen, die wel een kaartje verdienden, maar ik ben er niet zeker van dat deze al zijn aangekomen, dus die laat ik een andere keer zien!
Fijn weekend!!!

5 opmerkingen:

Marjan Oosting zei

Oh wow, die foto van Belle is geweldig en de layout is prachtig!!
Leuk om steeds meer Amerika foto's van jullie te zien!


Lfs marjan

Joke zei

Wat een supergave layouts heb je gemaakt. Prachtig ook met die strass swirls en die bloemen. Vind trouwens je gift card holder uit je vorige post ook enorm mooi geworden.

Ingrid zei

Wat een leuke layouts, Petra. Die met het JB Soup papier vind ik natuurlijk erg leuk, maar de layout met foto van jullie jongste dochter is m'n favoriet.

Tamara zei

hartstikke leuke layouts en wat is de laatste prachtig zeg!! mooie foto en het papier en emblis passen super.. xx Tamara

Sylvia zei

Leuke layouts hoor! zeker die van Amerika, super leuk!

liefs, sylvia